Ne brže od života!
- BobRock
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Octavia 1.9 TDI A5 FL,Kia Ceed 1.4 2014
Re: Ne brže od života!
Kakav je maler, opet ga je neko udario :trljamoci: . Inace, od njega je podvarak uzeo plavu Deltu 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
A šta ti radiš na očevidu?dragan napisao: decko je baksuz, nije prvi put... steta za auto, prelep je...

Širim haos!
ja sam uvek tu negde 

Apsolutno se slazem,pa ko misli da je jaci neka udariNexT napisao:A ja kad sam pricao da je
savrseno resenje za Beograd, rekli ste da nisam normalan

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
zato kad bolje razmislim ovi nasi gastosi nisu toliko ludi. kupe lepo golfa trojku za po gradu, jer vidite kakva se sranya desavaju. a kada idu autoputem i krstare onda ide pravi auto. 

Mozda najbolje uzeti Volvo Karavan stariji,kad je Klarkson sa njime srusio zid,meni je to vise nego dovoljno 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jel taj živi kod Genex-a u bloku? Stalno tu stoji jedna bela Cupra, vidi se iz Oml. Brigada.
Nije to ta Cupra. Ali ima jedna identicna, samo bez tamnih stakala na NBGD.
Na ovoj ce morati branik da se farba, i da se zameni ona crna plastika, kao i tablica. Covek je samo stao da propusti pesake, ali jbg...

Tapatalk Post
Na ovoj ce morati branik da se farba, i da se zameni ona crna plastika, kao i tablica. Covek je samo stao da propusti pesake, ali jbg...

Tapatalk Post
Može valjda da se ispravi tablica?
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Ne brže od života!
Može, ali se uvek vidi da je čukano, ružno izgleda. Par hiljada zamena i teraj dalje.
Tapatalk
Tapatalk
Uz rizik da dobije RČ 

- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ma, ni to više nije problem, ja sam takođe dobio "Č" u oznaci, ne obraćam više uopšte pažnju na to. "Parking manijak" i milina... 

ja imam NČ, jbg, naviknes se, nije nista strasno...
kad videh auto juce tamo skenjah se, sto rece mare, covek stao da pusti pesake a ovaj ga udario odnazad, i cak ni ne izlazi iz fabije, ko zna moguce da je i sluzbena pa se i ne sekira previse, a cupra ko casa...
kad videh auto juce tamo skenjah se, sto rece mare, covek stao da pusti pesake a ovaj ga udario odnazad, i cak ni ne izlazi iz fabije, ko zna moguce da je i sluzbena pa se i ne sekira previse, a cupra ko casa...
- Saša
Uff...
Jutros moja gospođa udarila dete ispred škole...
Tačnije, već se zaustavljala da ostavi našu ćerku, samo što nije stala na ulazu (bukvalno se zaustavljala), deca se tu guraju i koškaju i jedna devojčica je samo odjednom iskoračila na cestu i ona je okrzne desnim retrovizorom u prolazu (sklopila joj retrovizor).
Dete malo boli ruka, nije strašno - ode u školu. Moja supruga odvede drugo dete u vrtić, javi se na posao i vrati se u školu i kaže portiru šta se dogodilo i ostavi broj telefona. I... Malopre je zove saobraćajni policajac da dođe u Šajkašku da popričaju. Kaže joj "videli smo snimak nadzorne kamere, sve je o.k, ali moram ipak i sa vama da popričam"...
Šta može da očekuje? Sve će biti o.k, ili neku prijavu zbog ugrožavanja bezbednosti ili nešto slično...? Ne bi me čudilo...
Stvarno nije kriva, uvek tu dobro pazi i vozi jako sporo, ali dete eto iskorači i u deliću sekunde sranje... jbg... Ma, bitno je samo da je sa detetom sve ok, pa šta bude.

Jutros moja gospođa udarila dete ispred škole...

Dete malo boli ruka, nije strašno - ode u školu. Moja supruga odvede drugo dete u vrtić, javi se na posao i vrati se u školu i kaže portiru šta se dogodilo i ostavi broj telefona. I... Malopre je zove saobraćajni policajac da dođe u Šajkašku da popričaju. Kaže joj "videli smo snimak nadzorne kamere, sve je o.k, ali moram ipak i sa vama da popričam"...

Šta može da očekuje? Sve će biti o.k, ili neku prijavu zbog ugrožavanja bezbednosti ili nešto slično...? Ne bi me čudilo...
Stvarno nije kriva, uvek tu dobro pazi i vozi jako sporo, ali dete eto iskorači i u deliću sekunde sranje... jbg... Ma, bitno je samo da je sa detetom sve ok, pa šta bude.

- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Mislim da ako menja krivu ostecenu (ne izgubljenu) tablicu moze da dobije isti broj samo novu tablicuftj napisao:Uz rizik da dobije RČ