Nema veze, gledaćemo te na skrinšotu.Kuzmanovic napisao:Ja danas isao oko 110 u Bul Nikole Tesle, ali posto sam skretao desno ka Bul Mihaila Pupina, nadam se da sam spustio brzinu na 50 km/h.

Nema veze, gledaćemo te na skrinšotu.Kuzmanovic napisao:Ja danas isao oko 110 u Bul Nikole Tesle, ali posto sam skretao desno ka Bul Mihaila Pupina, nadam se da sam spustio brzinu na 50 km/h.
Posle prve kazne se menja stil voznje, bar na neko vremeMilos napisao:Jel tolerisu 70 ili moram da menjam stil voznje ?
110 u zoni 50Kuzmanovic napisao:Ja danas isao oko 110 u Bul Nikole Tesle, ali posto sam skretao desno ka Bul Mihaila Pupina, nadam se da sam spustio brzinu na 50 km/h.
Znas kako lik sa tvog avatara prolazi pored kamere i pozdravlja i vice foto fotoKuzmanovic napisao:E ako mi stigne cestitka, vas dvojica cete da platite polovinu kazne.
Ja se ponadao da tolerisu do 70nuk napisao:Posle prve kazne se menja stil voznje, bar na neko vremeMilos napisao:Jel tolerisu 70 ili moram da menjam stil voznje ?a ako uzmemo u obzir nultu toleranciju kada su kamere za zutu traku u pitanju...
Sent from my BlackBerry using Tapatalk