Dobro veče
Re: Одг: Dobro veče
U mojoj nedodjiji samo malo prsnula kisa da spere prasinu:lol:
Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Послато са Blade III користећи Тапаток 2
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Dobro veče
U NS-u sunčano, odnosno zapadna strana vedro i probija sunce, a jug/istok namrčeno. A na šta mi liči Punto od jutrošnje kiše, to je strašno.
Tapatalk
Tapatalk
Re: Dobro veče
na aerodromu oluja, nesto malo grada, ali nista strasno za sada, a evo i izgleda da je stalo, sunce probija...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Vidi ovo...

Ceo je takav.
Hteo sam malopre da ga teram na pranje, no gledam gore u to polu-namrčeno nebo i rekoh, neka, sutra ćemo...
Oprao sam mu samo stakla jelenskom kožicom... 

Ceo je takav.

Poslednja izmena od Saša u 17 Maj 2013, 19:19, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sada je i kod mene vedro.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ako ne grune do ujutro, kad budem isao iz trece smene svraticu da ga na brzinu isprskam za 100 dindzi, posto je cist skroz iznutra 

Zato zet hoće Alfu da farba u pastelno sivu, ova kameleon teget je katastrofa...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Sto se tice blata i kise ove vrste najbolje boje su metalik siva i sampanj (zlatna). Imam dosta licnog iskustva sa tim bojama.
Na mom autu se ocrtala kisa isto kao i na Sasinom, a ni Skoda nije nista bolja...
Na mom autu se ocrtala kisa isto kao i na Sasinom, a ni Skoda nije nista bolja...
Metalik siva i "mis siva" su boje koje prakticno ne zahtevaju pranje ikad!
Ali crno je crno, a belo je belo...
sent from my HTC Sensation
Ali crno je crno, a belo je belo...

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ma on video neki karabinjerski i to maksimalno ispoliranog, pa se primio...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Znam. Da nije svraka ne bih ni prao auto.Texonja napisao:Metalik siva i "mis siva" su boje koje prakticno ne zahtevaju pranje ikad!

Širim haos!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Siva jeste zahvalna za prljavštinu, ali malo izostaje onaj vaau efekat kad ga opereš. Kao što na primer crveni auto može da zablista.
Je*eni grad danas, sreca jedan auto u garazi, drugi pod krovom
Autoput je bio potpuno beo u jednom trenutku

Autoput je bio potpuno beo u jednom trenutku

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Zaboravih napisati/podeliti:
Pre neki dan, ispred II Ekonomske/Fak.Bezbednosti, riba mrtva 'ladna stala sa BMW1 u svojoj traci, upalila sva 4 i kulira. Pritom, 15h, automobili parkirani sa obe strane ulice, izmedju se jedva odvija dvosmerni saobracaj i ova stade, kao da je na livadi, sama samcijata, bez obzira na trubljenje i zakrcenje raskrsnice sa M.Gorkog, par metara iza. Tek kada su sirene horski krenule, uz spominjanje pasa i zenske rodbine, odlucila je da se negde (a nigde mesta nema) skloni.
TT
Pre neki dan, ispred II Ekonomske/Fak.Bezbednosti, riba mrtva 'ladna stala sa BMW1 u svojoj traci, upalila sva 4 i kulira. Pritom, 15h, automobili parkirani sa obe strane ulice, izmedju se jedva odvija dvosmerni saobracaj i ova stade, kao da je na livadi, sama samcijata, bez obzira na trubljenje i zakrcenje raskrsnice sa M.Gorkog, par metara iza. Tek kada su sirene horski krenule, uz spominjanje pasa i zenske rodbine, odlucila je da se negde (a nigde mesta nema) skloni.
TT
Evo kratkog izvestaja sa skupa ljubitelja Bube .Trenutno u kampu ima preko 30 vozila, a ocekuju da ce ih biti sutra jos vise . Tu su im gosti iz Rumunije, Makedonije, Hrvatske, Crne Gore ..... Sutra imaju voznju do skupstine grada i voznju turistickim brodom, pa se opet vracaju na Carapicev brest. Sve u svemu lepo druzenje entuzijasta, ljudi razmenjuju iskustva o svojim vozilima itd