Dobro veče
Re: AW: Dobro veče
Video sam danas 208 GTI...realno pravi gaymobil...ono nije naslednik legendarne 205ice.
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
Re: Dobro veče
Kako se meni veceras JAT posrao u zivot. Treba da ih zatvore, prizemlje, pootpustaju sve zaposlene (mada su oni najmanje krivi), uhapse i osude menadzment na jedno 17 godina zatvora pojedinacno, a avione prodaju Burundiju ili tako nekoj, ako postoji, vecoj sprdnji od nase zemlje i nacionalnog avio prevoznika.
Njima se juce ujutru jedan 737 pokvario u Parizu, ostao na CDG (gde je i sad koliko cujem) i potpuno su nesposobni da odrade sve letove sa onim sto im je ostalo.
Njima se juce ujutru jedan 737 pokvario u Parizu, ostao na CDG (gde je i sad koliko cujem) i potpuno su nesposobni da odrade sve letove sa onim sto im je ostalo.
mislim da sam vec pisao...
ja sam u novembru leteo jatom iz pariza..
ukrcali smo se u avion i onda su videli da prednja vrata ne mogu da se zatvore...
rekli su nam da sigurno 3 sata necemo poleteti, dali nam neke karte da mozemo da izadjemo iz onog terminala da prosetamo,rucamo...
posle 20min su promrmljali da avion polece, sreca da sam zurio i bio toliko nervozan i umoran da me je mrzelo da izlaziim iz one cekaonice tako da sam cuo...
naravno pola putnika je ostalo u parisu :trljamoci:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
ja sam u novembru leteo jatom iz pariza..
ukrcali smo se u avion i onda su videli da prednja vrata ne mogu da se zatvore...
rekli su nam da sigurno 3 sata necemo poleteti, dali nam neke karte da mozemo da izadjemo iz onog terminala da prosetamo,rucamo...
posle 20min su promrmljali da avion polece, sreca da sam zurio i bio toliko nervozan i umoran da me je mrzelo da izlaziim iz one cekaonice tako da sam cuo...
naravno pola putnika je ostalo u parisu :trljamoci:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Poslednja izmena od ADrei u 19 Maj 2013, 21:42, izmenjeno 2 puta ukupno.
Al realno nijedan avion im nije pao,to mu dodje najbitnije.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Kako nije, zar im nije pao/eksplodirao DC-9 iznad Čehoslovačke (kada je preživela stjuardesa Vesna Vulović)? Ili računaš samo period posle razdvajanja/kupusanja velike nam i lepe bivše države? 

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Zar on nije oboren nekom "zalutalom" raketom...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Iz Pariza sam leteo uglavnom AF-om a samo dva puta Jatom i oba puta kasnio...jednom 2 sata a drugi put preko 10 sati.
Neki raspadnuti 737 (verovatno isti o kome Next prica) iz dva pokusaja nije uspeo da poleti a onda je posle dosao drugi iz BG-a a taj ostao tamo.
Neki raspadnuti 737 (verovatno isti o kome Next prica) iz dva pokusaja nije uspeo da poleti a onda je posle dosao drugi iz BG-a a taj ostao tamo.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Nikad se nije saznala prava istina šta se tačno dogodilo. Evo šta kaže Wikipedija:bane valjevo napisao:Zar on nije oboren nekom "zalutalom" raketom...
http://sh.wikipedia.org/wiki/Let_JAT-a_JU_367
Taj je oboren,ali mislim da sem toga nijedan nije pao.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Preporučite mi neku dobru aplikaciju za telefon koja beleži najosnovnije podatke tipa brzina, pređeni put i vreme dok hodam ili trčim (bicikla mi je i dalje u ne operativnom stanju).
Znam, ima ih mali milion, ali su većinom prekomplikovane za ovo što meni treba...
Znam, ima ih mali milion, ali su većinom prekomplikovane za ovo što meni treba...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
endomondo
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
pretpostavljam da se sjecas onog Juice-a iz pjesme Cash kolica... E vidis, Juice je odlucio da uzme pare i da Golfa zamijeni za visestruko skupljim bimmerima, da bi u ovakvoj zemlji to uspio nije dovoljno da bude jedan od "popularnih" repera pa je odlucio da saradjuje sa ostalim umjetnicima i da se seljaci ali je dosao do para...
Iskreno ne znam sta da mislim o potezu tog momka, nikada ga nisam shvatao kao ozbiljnog repera, ali nisam ocekivao ovakve pjesme... Ovo me podsjeca na Mi nismo Andjeli 3 kada Dorian postane narodnjak, ni prvi ni zadnji, ali ako hoces da uzmes pare-to je jedini put...
Edit:
Ova J. Kostov je bas dobra riba, taman po mom ukusu
Iskreno ne znam sta da mislim o potezu tog momka, nikada ga nisam shvatao kao ozbiljnog repera, ali nisam ocekivao ovakve pjesme... Ovo me podsjeca na Mi nismo Andjeli 3 kada Dorian postane narodnjak, ni prvi ni zadnji, ali ako hoces da uzmes pare-to je jedini put...
Edit:
Ova J. Kostov je bas dobra riba, taman po mom ukusu

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V