@Grujic
Uh, samo mi fali da uvedu tu zastaru posle 4 godine nakon sto su mi vec roknuli fiktivnu pa da mogu da se slikam... 4 godine je vec stvarno dug period, mada meni sva dokumenta vaze duze od toga, ali opet... Nikad se ne zna sta mi moze zatrebati od MUP-a...
Sto se tice tvog pitanja - isao sam zaustavnom, i to bogami nekih 700-800m (ne znam bas da li su sve vreme snimali, ali svejedno...), jer jednostavno nisam obracao paznju, ispred mene je bilo bar jos 4-5 automobila koji su tu vozili... Presretac je cak sacekao da se ja ukljucim nazad u regularnu traku da bi me izdvojio iz kolone i legitimisao... U sustini najgora opcija, na snimku se sve vidi...
@ftj
Da se razumemo, ne pljujem ja drzavu sto hoce da me kazni za moj prekrsaj... Kazem samo da nije bas korektno to sto su em toliko poostrili kaznu za ovaj prekrsaj (ovo se jednaci sa voznjom 2 promila alkohola u krvi i jos nekoliko izuzetno teskih prekrsaja, a nekad je kazna za ovo bila od 6 do 20 hiljada) da bi na brz nacin uzeli velike pare, em sto je smesan sam nacin vodjenja reda. Znaci on saceka spic kada hiljade vozila tuda voze da bi zaustavio svega desetak njih i naplatio im kazne... Sta je na taj nacin postignuto? Ljudi ce se opametiti i prestati tuda da voze? Da hoce... Nas desetak... A ostalih par hiljada pojma ni nemaju koliko to sve moze da ih kosta... E to je ono sto mi smeta, nista drugo... Da je kazna za ovaj prekrsaj nesto normalno, ili malo vise od toga, npr 20k dinara, 5 bodova, mesc-dva dozvola, ne bih zucnuo, platio bih sve, odmorio malo od voznje, i uzivotu ne bih ponovio... Kao sto zbog raznih prica nosim uvek pojas, bluetooth slusalicu itd...