Ja je pijem uvek kada imam priliku da biram. To je kada odem kod nekoga u goste, kada sam u kaficu pa mi se ne pije pivo ili kafa, kada kuci gledam utakmicu uz kokice, itd. Daleko od toga da je pijem umesto vode, ali da je sok koji najvise volim, jeste.
Dobro veče
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Dobro veče
Koka kola je takvo pice da ide uz sve.
Ja je pijem uvek kada imam priliku da biram. To je kada odem kod nekoga u goste, kada sam u kaficu pa mi se ne pije pivo ili kafa, kada kuci gledam utakmicu uz kokice, itd. Daleko od toga da je pijem umesto vode, ali da je sok koji najvise volim, jeste.
+1 , sigurno popijem 2 litre nedeljno.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ja pijem redovno, verovatno previse, al eto ne pusim, ne pijem ( ne bukvalno), ne drogiram se, moram imati neki porok 
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Ja sam sebe ograničio na litar dnevno, neki put nedeljno ne popijem čašu ali ako mi dođe dan da je pijem, onda ne preko litra...
+ 1 , samo kod mene jos i jaka hranaLaki021 napisao: ... al eto ne pusim, ne pijem ( ne bukvalno), ne drogiram se, moram imati neki porok
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kuzmanovic
+1Laki021 napisao:Ja pijem redovno, verovatno previse, al eto ne pusim, ne pijem ( ne bukvalno), ne drogiram se, moram imati neki porok
Samo sto je moj glavni porok, cokolada i slatkisi. Ne mogu bez toga.
Odavno nisam dobio ovoliko poena 
Krenulo te 
Ako hoćeš da smanjiš rezultat, vrati se na temu o obrtnom momentu. 
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Nisi bio u pravoj temi...
Čekajte da vam se Steva javi. Mislim da on i dalje ubija minimum 2l Coca-cole dnevno...
Čekajte da vam se Steva javi. Mislim da on i dalje ubija minimum 2l Coca-cole dnevno...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemoj molim te, taman sam zaboravio na to, ali i dalje stojim iza svega sto sam tamo pisao...Geza napisao:Ako hoćeš da smanjiš rezultat, vrati se na temu o obrtnom momentu.
Nego jel ljudi kupuju onu kocu tamanicu ? Meni ono jedna od retardiranijih stvari koje sam video.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
A sta si to tacno tamo napisao?

TT
TT
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Au, ne otvaraj tu Pandorinu kutiju.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kuzmanovic
Meni je malo i 0.5, a kamoli 0.25l. To im je najgluplji potez koji su mogli da naprave.Milos napisao:Nego jel ljudi kupuju onu kocu tamanicu ? Meni ono jedna od retardiranijih stvari koje sam video.