Dobro veče
Re: Dobro veče
Ma znam , nego kosta skoro ko 0.5 . Aj im posaljemo mail da naprave 0.75 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
E to je vec dobra ideja, to je tamanica.
I mogli bi da prave i kod nas one Koka Kole sa ukusima od visnje, vanile i cega jos imaju.

I mogli bi da prave i kod nas one Koka Kole sa ukusima od visnje, vanile i cega jos imaju.

Meni se dopala light sa limunom,vanila onako.
Ova je realno najbolja

mada ne iz limenke , ne ide , mora casa .
Ova je realno najbolja

mada ne iz limenke , ne ide , mora casa .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Kao onaj DUO ćevap od prošle nedeljeMilos napisao:, samo kod mene jos i jaka hranaAko se vec mora overiti od necega na kraju bolje da je to holesterol

Isli smo posle i na palacinke,ogladneli smo na putu do kuce 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Znam da ste išli, reče mi Crni
ja sam pio domaću rakiju, bilo mi lepše 

koca tamanica reklama je jedna od najretardiranijih koje sam video u zadnjih deset godina...
inace koka kolu ne pijem, sad kad je vruce ili ladna domaca rakija ili spricer...uvek imam po jednu flasu od spomenutog u frizu, zlu ne trebalo...
inace koka kolu ne pijem, sad kad je vruce ili ladna domaca rakija ili spricer...uvek imam po jednu flasu od spomenutog u frizu, zlu ne trebalo...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Brzine idu u H-a !!!

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
automobili vs. tornado

Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sumnjam da je ikoga tu briga sta je bilo sa kolima. Sve sto vredi osigurano je, kupice se ponovo. Ljudski zivoti su nepovratni.
WS & TT2
WS & TT2
Posetite www.garaza.rs !
Ako mislite da su biciklisti u Srbiji bezobrazni (kao sto sam ja mislio), idite u Budimpestu. 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kao vozaca ne, ali peske ne mozes da ides od njih. Na vise mesta na setalistu je zajednicka staza za pesake i bicikliste. Voze koliko brzo mogu, a vecina njih ne mare ni za pesake, ni za decija kolica. Vozaci su s druge strane izuzetno kulturni. Uvek ce da te pusti, nece se ljutiti ako pogresis, zahvalice ti rukom ako ti njega pustis itd.
Pesaci tamo vidim takodje imaju lepu naviku kao i oni iz Pariza recimo, da prelaze na crveno (i to 2/3 njih, samo pogledaju da nema vozila i pichi) ili pretrcavaju mimo pesackog...
Pesaci tamo vidim takodje imaju lepu naviku kao i oni iz Pariza recimo, da prelaze na crveno (i to 2/3 njih, samo pogledaju da nema vozila i pichi) ili pretrcavaju mimo pesackog...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!