Zatamnjena stakla
Re: Fiat Bravo 1.9jtd GT Suite
ako ubodes negde ti vici, i ja planiram to da odradim 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Brzine idu u H-a !!!

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Meni je ova sto radi Llumar rekao 80e zadnji box stakala, a ako hocu i prednja dva (vozacevo i suvozacevo), onda 120e.
Napred mozda stavim 10-15% (+ fabricko toniranje, izaci ce oko propisanih 30%), pozadi oko 50-60%.
Izdaje li se neka potvrda (za atest znam da se ne izdaje), gde pise da nije premaseno dozvoljeno zatamnjivanje, kako gospoda plavci ne bi pravili problem?
Napred mozda stavim 10-15% (+ fabricko toniranje, izaci ce oko propisanih 30%), pozadi oko 50-60%.
Izdaje li se neka potvrda (za atest znam da se ne izdaje), gde pise da nije premaseno dozvoljeno zatamnjivanje, kako gospoda plavci ne bi pravili problem?
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Svaka ozbiljnija firma ti izdaje atest ali je pravo pitanje koliko je validan i koliko to plavci uzimaju u obzir.
- Day Walker
Mnog ti trazi. Meni je za lumar i zadnja stakla uzeo 50e a za ceo auto 80
Brzine idu u H-a !!!

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Zatamnjena stakla
Evo recimo pročitaju odgovore i krenu u neku akciju da nam pokažu da nismo u pravu. 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Day Walker napisao: Ti u Balck Glassu deru
Kako to mislis deru? Lancia Lybra karavan 100e zadnji deo, a Passat 80e, to bas i nije dranje. Osim toga, siguran sam da je vlasnik Black glassa jedan od najkorektnijih likova koji se bavi time, a to potkrepljujem time da mi je besplatno uradio zadnje staklo ponovo zbog toga sto sam se zalio na neku mrvicu. Na kraju covek daje jos 10% popusta ako si clan raznih klubova ili foruma.
edit. sad vidim da je covek ustvari rekao Dark glass, tako da mozda i ne pricamo svi o istoj firmi.

Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
- Day Walker
Moguce da smo zbun napravili, ali svakako mu trazi mnogo za njegov auto. Osim ako nije karavan 

Brzine idu u H-a !!!

Milos_kg napisao:Meni je ova sto radi Llumar rekao 80e zadnji box stakala, a ako hocu i prednja dva (vozacevo i suvozacevo), onda 120e.
znaci i oni deru. izgleda da misle slaba konkurencija pa hajde da deremo. steta sto je beograd dalje, inace bi mogli da idemo na grupno zatamnjivanje tamo.

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
90e BMW E60 sve osim soferke, za manje automobile 70-80e. Vrhunski kvalitet rada, a obzirom da znam vise njih koji su radili kod njega prethodnih godina, ne vidim razlog za dati 120e za auto manji od petice.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Za ceo auto 70-80e je stvarno povoljno, ne bih razmisljao uopste...
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
Meni su u Black Glassu trazili 120e za C klasu,uradio sam gde i DayWalker za 80e,rad savrsen,bolje nego drugaru u Black Glass-u za A3 gde su folije posvetlele posle 2 godine...robbief napisao:Day Walker napisao: Ti u Balck Glassu deru
Kako to mislis deru? Lancia Lybra karavan 100e zadnji deo, a Passat 80e, to bas i nije dranje. Osim toga, siguran sam da je vlasnik Black glassa jedan od najkorektnijih likova koji se bavi time, a to potkrepljujem time da mi je besplatno uradio zadnje staklo ponovo zbog toga sto sam se zalio na neku mrvicu. Na kraju covek daje jos 10% popusta ako si clan raznih klubova ili foruma.
edit. sad vidim da je covek ustvari rekao Dark glass, tako da mozda i ne pricamo svi o istoj firmi.
Mozda kada vide bolji auto,imaju i jace cene,sto je tek ciganija,kao sto su mi oni u SkyCar-u trazili 150e 2009-e...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Lumar ima 3 klase folija.
Ovi što tvrde da rade samo Lumar neka dokazu klasu koju ugradjuju.
Jova iz Batajnice radi folije koje su u klasi sa I klasom Lumara.
Sent from my Sirona C1 treatment center
Ovi što tvrde da rade samo Lumar neka dokazu klasu koju ugradjuju.
Jova iz Batajnice radi folije koje su u klasi sa I klasom Lumara.
Sent from my Sirona C1 treatment center
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Nemam razloga da branim, ali moje nisu posvetlele ni posle 4 godine, a stavio sam kod njih folije na 3 svoja auta, sto bivsa sto sadasnja.Xepoj87 napisao: bolje nego drugaru u Black Glass-u za A3 gde su folije posvetlele posle 2 godine...
Mozda kada vide bolji auto,imaju i jace cene,sto je tek ciganija,kao sto su mi oni u SkyCar-u trazili 150e 2009-e...
Sto se tice ovog da naplacuju vise za bolja kola, sad mi je tek jasno sto su me onako sazaljivo gledali kad sam se pojavio sa Passatom i na kraju mi ostavili hiljadu dinara na sedistu uz poruku: "uzmite, znamo kako Vam je".
Inace, sad mi prica prijatelj koji se preselio u Dubai, tamo postoji cak 5 klasa folija...
Honda Undetected Garage
Tebi je mozda to smesno,ali kada sam pitao za 124-ku u SkyCar-u telefonom,bilo je 100e,kada sam dosao C klasom koja je tada bila model star samo godinu dana da ugradim alarm i OBD zastitu,150e su bile kod njih folije za moj auto,koji je "za broj" manji od 124-ke...
Pitao sam ih koje sve folije imaju,rekli su mi samo jedne,Lumar...
To nije retka politika kod nas,da kada misle da imas para,klepaju po usima,za svasta,ne samo za kola...
Drugaru su stavili na A3 folije u Black Glass-u,120e,za moju C klasu isto toliko meni trazili...
Takodje Lumar kazu da stavljaju...
Kao sto sam rekao,ne znam da li imaju tu cigansku politiku...
Drugaru su jedno 5-10% posvetlele posle ove 3 godine(ispravka,ja sam stavio pre 2,on 3),sto smo obojica primetili...
Ne znam koliko ti stavljas, na 50% i ispod,tesko da bi se i videlo,ali nas dvojica smo stavili 85% na sva stakla i primeti se da mu je posvetlelo...
Posto si ti samo pozadi stavio,ne znam ni kako bi primetio razliku...
Ne znam ko su ljudi,cak ni gde se nalaze,tako da nemam nikakvog razloga da lazem i da ih klevetam,samo prenosim utiske njihovog rada...
A 50% su skuplji od par ljudi koji rade za 80e ceo automobil...
Pitao sam ih koje sve folije imaju,rekli su mi samo jedne,Lumar...
To nije retka politika kod nas,da kada misle da imas para,klepaju po usima,za svasta,ne samo za kola...
Drugaru su stavili na A3 folije u Black Glass-u,120e,za moju C klasu isto toliko meni trazili...
Takodje Lumar kazu da stavljaju...
Kao sto sam rekao,ne znam da li imaju tu cigansku politiku...
Drugaru su jedno 5-10% posvetlele posle ove 3 godine(ispravka,ja sam stavio pre 2,on 3),sto smo obojica primetili...
Ne znam koliko ti stavljas, na 50% i ispod,tesko da bi se i videlo,ali nas dvojica smo stavili 85% na sva stakla i primeti se da mu je posvetlelo...
Posto si ti samo pozadi stavio,ne znam ni kako bi primetio razliku...
Ne znam ko su ljudi,cak ni gde se nalaze,tako da nemam nikakvog razloga da lazem i da ih klevetam,samo prenosim utiske njihovog rada...
A 50% su skuplji od par ljudi koji rade za 80e ceo automobil...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.