Mobilne telekomunikacije
Re: BMW 320d F30
Svasta, prvo cudno mi je da za to prihvataju garanciju, a jos cudnije mi je da ce menjati ekran. Mislim da ces dobiti novi...
E pa videcu sta ce biti.
Ja bih vise voleo da mi daju novi, mada su mi pre par godina na HTC Desire otkazali tasteri za pojacavanje i servisirali su ga...nisam dobio novi
Ja bih vise voleo da mi daju novi, mada su mi pre par godina na HTC Desire otkazali tasteri za pojacavanje i servisirali su ga...nisam dobio novi

ma dace ti novi, nece sada samsung da se ciganise, jer hoce da ima dobru reputaciju.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
E, Lumia, Lumia... 

Lumia je vrhunska (zena je prezadovoljna sa 820) ali meni ne odgovara jos 100%.
Inace kad malo bolje razmislim, nijednom na zapadu nisam dobio novi fon zbog kvara...svaki je servisiran.
Inace kad malo bolje razmislim, nijednom na zapadu nisam dobio novi fon zbog kvara...svaki je servisiran.
Re: Mobilne telekomunikacije
floyd koliko ti je baterija na lumia-i 920 a koliko sad zeni na 820 u poredjenju sa androidom ? ja se nesto premisljam da predjem na wp8, pre svega zbog kvaliteta izrade jer sam video sta sve rade sa 920 i nije mu nista 
edit- sad nadjoh nesto na netu, jel stvarno na wp nema copy/paste opcije ?

edit- sad nadjoh nesto na netu, jel stvarno na wp nema copy/paste opcije ?
Sve zavisi od nacina upotrebe ali recimo 820-ici baterija i nije najjaca strana...cesto treba da se dopuni u toku dana ako se intenzivnije koristi a 920 moze da sastavi i ceo dan tj. punis ga svako vece.
Naravno da ima copy-paste
http://www.windowsphone.com/en-US/how-t ... -and-paste
Naravno da ima copy-paste

http://www.windowsphone.com/en-US/how-t ... -and-paste
onda 820 izbacujem iz kombinacije,jedino 920 mada on mi je malo veliki... ovo ja sve naglas razmisljam,prvo da vidim sta cu sa razrom jos to nisam sredio
hvala
hvala

720 ima mnogo bolju bateriju ali zato ima (po meni) losiji ekran, losiju zadnju kameru (ali bolju prednju) i duplo manje ram-a.
E ovako:
Veceras uporedo koristio:
Samsung S4,Sony Xperia Z,Nokia Lumia 920 i Htc ONE.
Samsung ima verovatno najsvetliji,najzivahniji ekran,ali Htc One ima po meni najkvalitetniji,najprirodniji,a kristalno cist,kao i Samsungov...
Sony ocaj zivi,Nokia me prijatno iznenadila kada se stavi pored daleko naprednijih ekrana...
Sony super radi,nista ne secka,sve kul,ali osetno sporiji od ostala 2 androida,a Nokia najbrze radi po meniju...
Sony je bas neprijatno drzati u ruci i plasio bih se da ga koristim jednom rukom...
Samsungov OS me smara opasno,ekran me zraci,tako da moram da ga smanjim...
Telefon je prijatan u ruci i nije ga toliko tesko koristiti jednom rukom,ali je HTC tu ubedljiv pobednik,jer je tanak,ima prijatan oblik,zgodniji mi je za koriscenje jednom rukom i od moje Xperie Arc koja je dosta manji telefon sa 4.2" ekranom...
HTC OS mi je super,zavrsna obrada telefona je fenomenalna,dok je Sony u tom po meni najgori,Nokia na 2. mestu,a Samsung nije los,ali utisak kao i ranije,plastican je previse,sto ja bas ne volim...
Htc je meni ubedljivi pobednik,dovoljno je samo pogledati telefone jedan pored drugih uzivo i primetiti da HTC jednostavno odskace od konkurencije...
Tako da sam danas definitivno doneo odluku da kupujem Htc One,osim ako do jula ne izadje nesto bolje...
Veceras uporedo koristio:
Samsung S4,Sony Xperia Z,Nokia Lumia 920 i Htc ONE.
Samsung ima verovatno najsvetliji,najzivahniji ekran,ali Htc One ima po meni najkvalitetniji,najprirodniji,a kristalno cist,kao i Samsungov...
Sony ocaj zivi,Nokia me prijatno iznenadila kada se stavi pored daleko naprednijih ekrana...
Sony super radi,nista ne secka,sve kul,ali osetno sporiji od ostala 2 androida,a Nokia najbrze radi po meniju...
Sony je bas neprijatno drzati u ruci i plasio bih se da ga koristim jednom rukom...
Samsungov OS me smara opasno,ekran me zraci,tako da moram da ga smanjim...
Telefon je prijatan u ruci i nije ga toliko tesko koristiti jednom rukom,ali je HTC tu ubedljiv pobednik,jer je tanak,ima prijatan oblik,zgodniji mi je za koriscenje jednom rukom i od moje Xperie Arc koja je dosta manji telefon sa 4.2" ekranom...
HTC OS mi je super,zavrsna obrada telefona je fenomenalna,dok je Sony u tom po meni najgori,Nokia na 2. mestu,a Samsung nije los,ali utisak kao i ranije,plastican je previse,sto ja bas ne volim...
Htc je meni ubedljivi pobednik,dovoljno je samo pogledati telefone jedan pored drugih uzivo i primetiti da HTC jednostavno odskace od konkurencije...
Tako da sam danas definitivno doneo odluku da kupujem Htc One,osim ako do jula ne izadje nesto bolje...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ako ti odgovara WP, izlazi do jula Lumia 925...premium Lumia 

Iskreno da ti kazem,mislim da bi me WP8 smorio posle mesec dana...
Jos ga imam i na kompu,a tu na 920, cim sam krenuo da ga koristim,skapirao sam da nemam sta da cackam i nisam ni znao sta da radim sa njim
Ali da je brz,jeste.
Jos ga imam i na kompu,a tu na 920, cim sam krenuo da ga koristim,skapirao sam da nemam sta da cackam i nisam ni znao sta da radim sa njim

Ali da je brz,jeste.
Onda slobodno uzmi HTC One, neces pogresiti a sigurno nece ni izaci nista bolje u narednih 6 meseci.
Kod S4 je definitivno bolja kamera, baterija (zale se ljudi na One) i meni licno ekran ali to je stvar ukusa.
Sve ostalo je ili isto ili na strani HTC-a.
WP jeste zatvoreniji (kao iOS ali zanimljiviji od njega) te ako su ti bitne optimizacije onda je Android definitivno bolji izbor.
Kod S4 je definitivno bolja kamera, baterija (zale se ljudi na One) i meni licno ekran ali to je stvar ukusa.
Sve ostalo je ili isto ili na strani HTC-a.
WP jeste zatvoreniji (kao iOS ali zanimljiviji od njega) te ako su ti bitne optimizacije onda je Android definitivno bolji izbor.
I ja sam cuo to za bateriju... Mislio sam da se Htc popravio sto se toga tice...
Gledam koliko na ostalim HTC telefonima srce bateriju,pa me strah da uzmem telefon i da skapiram da ne moze dan da mi izdrzi...
Kod drugara uzmem cackam 20-ak minuta fon,skine mu 20-30% baterije...
U najgorem slucaju cu ga onda prodati i zameniti za neki drugi,S4 najverovatnije,koliko god me nervirao Samsung-ov OS
Gledam koliko na ostalim HTC telefonima srce bateriju,pa me strah da uzmem telefon i da skapiram da ne moze dan da mi izdrzi...
Kod drugara uzmem cackam 20-ak minuta fon,skine mu 20-30% baterije...
U najgorem slucaju cu ga onda prodati i zameniti za neki drugi,S4 najverovatnije,koliko god me nervirao Samsung-ov OS

- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Imam HTC One baterija baš aktivnog korišćenja dođe na 30ak % (ceo dan internet ~sat razgovora youtube igrice bez aktiviranog Power saver-a), 50% (isti režim samo sa uključenin Power saver-om) ne znam koji su ti kriterijumi za bateriju meni su bili da izdrži ceo dan, sada će verovatno preći na dva sa malo manjim korišćenjem interneta na telefonu.
Imaš od mene preporuku za HTC One
Sent from my HTC One
Imaš od mene preporuku za HTC One
Sent from my HTC One