Toyota Auris 1.6 Valvematic SPORT
Re: Toyota Auris 1.6 Valvematic SPORT
Nije poenta ovde da ore asfalt, poenta je samo da sam ja bio objektivan u svom testu, a vi ste mi to zamerili i prebacivali i ubedjivali u suprotno a bez da ste provozali auto makar 100 metara. Cak je i potrosnja bila slicna na testu (kad sam ja vozio).
Drago mi je da su zakljucci identicni mojima i to znaci da nije sad da dokazujem da sam bio u pravu, vec da pokazem da kad detaljno istestiram auto, ja to ipak uradim objektivno.
Mislim da je i Zmaj video da je ovo jedan od bestbuy automobila, a u prilog tome govori odlican rast prodaje Aurisa u 2013, pogotovo hibridnog modela.
Pored njega i Golfa VII mislim da boljih u klasi nema.
Drago mi je da su zakljucci identicni mojima i to znaci da nije sad da dokazujem da sam bio u pravu, vec da pokazem da kad detaljno istestiram auto, ja to ipak uradim objektivno.
Mislim da je i Zmaj video da je ovo jedan od bestbuy automobila, a u prilog tome govori odlican rast prodaje Aurisa u 2013, pogotovo hibridnog modela.
Pored njega i Golfa VII mislim da boljih u klasi nema.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
citam malo tu nacionalnu klasu, nisam nikad, vidim ima i poznatih ljudi...
ovaj deo mi je za sada prilicno zanimljiv -
"
9,1 do 100, 18,9 do 150
400m za 16,7, 1000m za 29,9s
S obzirom da je u pitanju automatik bez Launch Control opcije, fenomenalno. Astra 1.6T je bila tu negde sa manuelnim menjačem, većim gumama, 180KS i doooosta boljom krivom obrtnog momenta."
radi se o "merenju" gt86... ako je ovo fenomenalno, 1000m za 30s za toliki auto sa 200ks, onda sta reci dalje... kao i na poredjenje sa ubrzanja i nm sa astrom...
kozmo, ti jedini imas iskljucivi stav da si objektivan, ne znam da li si primetio...
i bez ljutnje, malo sam sad u svojoj dokonosti pogledao nk testove, daleko je to od auto novinarstva, bez uvrede bilo kome...ovde na forumu imas ljude koji su izmislili automobilizam u poredjenju sa onim testovima...
ovaj deo mi je za sada prilicno zanimljiv -
"
9,1 do 100, 18,9 do 150
400m za 16,7, 1000m za 29,9s
S obzirom da je u pitanju automatik bez Launch Control opcije, fenomenalno. Astra 1.6T je bila tu negde sa manuelnim menjačem, većim gumama, 180KS i doooosta boljom krivom obrtnog momenta."
radi se o "merenju" gt86... ako je ovo fenomenalno, 1000m za 30s za toliki auto sa 200ks, onda sta reci dalje... kao i na poredjenje sa ubrzanja i nm sa astrom...
kozmo, ti jedini imas iskljucivi stav da si objektivan, ne znam da li si primetio...
i bez ljutnje, malo sam sad u svojoj dokonosti pogledao nk testove, daleko je to od auto novinarstva, bez uvrede bilo kome...ovde na forumu imas ljude koji su izmislili automobilizam u poredjenju sa onim testovima...
Nemoj tako. I ja sam primetio da je objektivnost Kozmovo srednje ime. Toliko je objektivan da čekam da se pojavi neki cunerski zadnji branik i odmah kupujem Aurisa koji jede asfalt, a ne troši ništa.dragan napisao:kozmo, ti jedini imas iskljucivi stav da si objektivan, ne znam da li si primetio...

Nebitno je - ipak kad neko, koga ne poznajes, niti znas kako vozi, iznese identicne zakljucke onda to ipak znaci da sam bio objektivan u svom testiranju Aurisa i da je taj auto zaista takav. Nema lazi nema prevare.
Mozda preteram "opisnim" pridevima ali poenta je tu.
Mozda preteram "opisnim" pridevima ali poenta je tu.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Možda je tebi nebitno.
Ja bih se ozbiljno zapitao u čemu je problem da vidim da mi ljudi otvoreno ne veruju.
Ja bih se ozbiljno zapitao u čemu je problem da vidim da mi ljudi otvoreno ne veruju.
Jbg, to ti je profesionalna deformacija senzancionalistictog novinarststva u Srbiji
Bez ljutnje, naravno
Uglavnom, nema dobrih tekstova i testova, u ovakvom novinarskom sponzorskom okruzenju
Niko ne kaze od njih da je Auris nevifjeno ruzan i neskladan, mada verujem da je sasvim dobar auto, uz Tojotine klasicne dizajnerske ideje
Bez ljutnje, naravno
Uglavnom, nema dobrih tekstova i testova, u ovakvom novinarskom sponzorskom okruzenju
Niko ne kaze od njih da je Auris nevifjeno ruzan i neskladan, mada verujem da je sasvim dobar auto, uz Tojotine klasicne dizajnerske ideje
e bas to grujo, ni ostali kod nas nisu spaseni, uglavnom je to sponzorsko novinarstvo... s tim sto ovi ljudi iz nk nisu toliko sponzorisani koliko vole odredjene modele i proizvodjace automobila, sto je subjektivno ok, ali ne i objektivno...
takodje se slazem da je auto sigurno dobar i jedan racionalan izbor za nekoga kome je lep ili mu izgled nije bitan, ali ne treba od njega praviti nesto sto nije.
takodje se slazem da je auto sigurno dobar i jedan racionalan izbor za nekoga kome je lep ili mu izgled nije bitan, ali ne treba od njega praviti nesto sto nije.
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
@Dragan GT86 ide sigurno ispod 16 sec automatik na 402m, jel mozes link testa da pustis ?
Ni ja ne sumnjam u kvlaitet Aurisa. Sigurno je dobar izbor nekome koga zadovoljava takav dizajn, al sam alergičan na ubeđivanje da je nenadjebiv.
O našim auto "novinarima" ne bih trošio reči.
O našim auto "novinarima" ne bih trošio reči.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Mi nemamo auto novinare, to su samo neki likovi koji znaju da kucaju na kompjuteru i imaju polozen ispit za B kategoriju
Prepoznao sam se. Da li me činjenica da imam i C i E čini expertom? 

Ne, čini te prekvalifikovanim. 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
nema za automatik gt86, ali ima za subaru brz, izmerili su 15,9s, i 29,1 na 1000m...Cp6uH napisao:@Dragan GT86 ide sigurno ispod 16 sec automatik na 402m, jel mozes link testa da pustis ?
http://www.zeperfs.com/en/fiche4321-subaru-brz-auto.htm
zanimljivo, i brz i gt86 su osetno sporiji sa automaticima...
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Čim živnu teme vezane za Toyotu i VW oduševim se... 

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;