Dobro veče
Re: Dobro veče
Nisu mi nikad tražili na granici.
A rent a car mi je jedva dao sa međunarodnom.
A rent a car mi je jedva dao sa međunarodnom.
Ti profi sofer koji par puta mesecno prelazi granicu, pitas nas amatere tako nesto? 
Meni do sad ni na jednoj granici (osim CH) niko nije trazio ni obicnu, ni medjunarodnu.

Meni do sad ni na jednoj granici (osim CH) niko nije trazio ni obicnu, ni medjunarodnu.
Ne secam se kad sam bio u Grckoj 

Traze na Mk granici
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni na MK granici traze zeleni karton i saobracajnu.. Nikada i niko mi do sada nije trazio medjunarodnu. 

Brzine idu u H-a !!!

Pa ko ce drugi da trazi nego indijanci...za zapadnu Evropu ne treba, provereno par puta u praksi.
I ne znam koja je uopste poenta te medjunarodne kad su nase dozvole (i stara i nova) u "evropskom formatu".
I ne znam koja je uopste poenta te medjunarodne kad su nase dozvole (i stara i nova) u "evropskom formatu".
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Pa da li da uzimam tu međunarodnu ili ne?
Meni je takođe vozačka ona stara roze, valjda će mi dozvoliti, voleo bih na barem jedan dan da uzmem skuter da se izvozam kao čovek pošto mi u Srbiji nije dozvoljeno...
Texonja, jel to potpis iz Monty Python-a???
Meni je takođe vozačka ona stara roze, valjda će mi dozvoliti, voleo bih na barem jedan dan da uzmem skuter da se izvozam kao čovek pošto mi u Srbiji nije dozvoljeno...
Texonja, jel to potpis iz Monty Python-a???
Poslednja izmena od bane valjevo u 23 Maj 2013, 15:10, izmenjeno 1 put ukupno.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Nego kako, "The Four Yorkshiremen" skec
luxury!!Rakhil napisao:Nego kako, "The Four Yorkshiremen" skec

Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Odvratnog li dana.
Danas, na parkingu fakulteta, sam video dve neverovatne stvari. Prva je bila nacin na koji je parkiran Golf 2: ukoso se uvalio izmedju dva paralelno parkirana vozila, posto nije imao mesta da normalno udje, i jos se zadnjim tockovima podigao na travu koja je visa od asfalta jedno pola metra. A druga stvar je njegova prednja desna guma. Ja ono u zivotu nisam video. Evo i slike gume, na osnovu prostora izmedju ruba i gume, mozete pretpostaviti nagib pod kojim je automobil.

Ja ne mogu da zamislim kako je OVO moglo da koci, po danasnjem vremenu.

Danas, na parkingu fakulteta, sam video dve neverovatne stvari. Prva je bila nacin na koji je parkiran Golf 2: ukoso se uvalio izmedju dva paralelno parkirana vozila, posto nije imao mesta da normalno udje, i jos se zadnjim tockovima podigao na travu koja je visa od asfalta jedno pola metra. A druga stvar je njegova prednja desna guma. Ja ono u zivotu nisam video. Evo i slike gume, na osnovu prostora izmedju ruba i gume, mozete pretpostaviti nagib pod kojim je automobil.

Ja ne mogu da zamislim kako je OVO moglo da koci, po danasnjem vremenu.

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Slick gume su u modi... 

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Ma ko je video vajdu od centriranja trapa 

Ma gomila sirove snage, a nema ASR...
Nikad nisam mogao da razumem ljude koji "stede" na gumama.
Potpisuje i u cetvrtoj. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.