O presretačima

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Re: O presretačima

Post od McGruja »

Bas tako
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Woodoo napisao:Ide u policiju ako psihijatar ustanovi da je normalan.
Vrlo moguće. Mene kad je lik udario otpozadi sa 2.x promila alkohola, sudija je hteo da ga šalje na neko veštačenje, da se utvrde psihofizičke mogućnosti. Međutim, pošto sam odustao od gonjenja, nisam ispratio šta se sve desilo. Posle sam čuo da se izvukao bez ijedne kazne, prosto ne mogu da verujem.
Korisnikov avatar
Aca BG
Reactions:
Pridružio se: 06 Mar 2013, 11:22

Post od Aca BG »

Markoni napisao:Pa sta imaju od brzine kad moze sa 2.0 dizelom maltene svakog da stigne osim kad je prazan autoput. U principu im je dovoljno da snime, i da tog nekog kod naplatne rampe ceka patrola koja bi ga zaustavila. Ovi novi 2.0 dizeli im u potpunosti zavrsavaju posao.

Tapatalk Post
Pa i ne moze bas :)
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

sta znam, u principu je sto rece markoni dovoljno da nekog snime, ali onda ne treba da se zovu presretaci...
sa druge strane, ima mnogo automobila na ulicama koji bi im pobegli, i kroz guzvu i na otvorenom, svejedno...al i tu je dovoljno da imaju snimak...mada ipak mislim da im je za otvoren put taj 2l dizel slab, po gradu je vec ok, ali po gradu je bolje imati neki manji, jeftiniji i neupadljiv auto...
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Aco dovoljno je bilo kakvo kocenje, sto se naravno cesto desava kada se vozi 200+, pa da te prati slabiji auto. Ti svi novi dizeli idu 220+, i naravno da ima brzih kola, uvek ce ih i biti, ali mislim da su jako retke situacije da neko nastavi sa jurnjavom kada vidi u retrovizoru popaljene blinkere. Mislim da se sa tim poterama samo ugrozavaju neduzni ucesnici u saobracaju.

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

mare sve si u pravu, ali kad ga na autoputu neko osisa sa 200+ dok ovaj vozi normalno, dok taj ne ubrza da ga stigne, prosao voz. a znas i sam da kad se otvori put bez guzve ima likova koji peglaju po autoputu ko blesavi...
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

A i sto bi se s'njim lomio, uvek ima onih koji voze 160 i koje lako sustize :)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

dragan napisao:mare sve si u pravu, ali kad ga na autoputu neko osisa sa 200+ dok ovaj vozi normalno, dok taj ne ubrza da ga stigne, prosao voz. a znas i sam da kad se otvori put bez guzve ima likova koji peglaju po autoputu ko blesavi...
Taj sto ga osisa sa 200+ ce za par minuta bili na sledecoj naplatnoj rampi. Mnogo verovatniji scenario je da ce sa tih 200 on kociti na 90 jer ga neki kamiondzija nece fermati 2%.

I ja mislim da su im 2.0 dizeli dovoljni, pogotovo sto oni veci deo provedu u desnoj traci vozeci 100 na sat.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Po meni 2.0TDI nikako nisu dovoljni, barem za starije uređaje jer on mora da ide za njim istom brzinom barem neko vreme, a treba ubrzati i stići ga. Za to mora da bude jaka mašina, a svi ti scenariji sa kočenjem i slično su ipak retka varijanta a i nebitna, jer je njia cilj da ga uhvate na najvećoj brzini.

Nije za ovu temu al me fascinira količina mazohizma koju imaju pojedini ovde...
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Slažem se, glupo je gurati i neke automobile manje snage. Po meni nije toliki problem ni kubikaža ni snaga automobila, nego kada nalete budalaštine tipa Bentley i sl. jer je kontraproduktivno. Em je zaista karakterističan, em odmah idu reakcije tipa: "Mamu im j* voze Bentley od xxx.000€, sve smo to mi platili.... " Pretpostavljam da je večina tih automobila iz nekih zaplena ili su dodeljeni saobraćajnoj na korišćenje, ali ne treba preterivati.
Širim haos!
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Kad smo već kod snimaka prekršaja. Da li snimci prolazaka Grand diva kroz crveno svetlo, koje objavljuje Pink u svom najgledanijem terminu, ima neke posledice tj. reakcije nadležnih ili to služi samo za primer fanovima istih...
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Mislim da je ta koncepcija presretača prilično glupava i loša, da ne kažem retardirana.
Kamera od 500e će na autoputu zaraditi više para, nego 10 tih bentlija i pri tom neće nikog ugrožavati niti trošiti ništa više nego malo struje. I SVI će pored kamera voziti srednjom trakom do 150 i neće koristiti zaustavnu za obilaženja niti levu, da idu stalno njome. Jer kamera je UVEK tu.
Treba da imaju najobičnije patrole, da li u civilu, da li u onim pežoima, svejedno. Čisto da su fizički prisutni, ako zatreba i da dopune kamere.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

To sa kamerama i patrolama na rampama ima u FR. Radi. Šta je bolje, pitanje je. Za deonice kakva je autoput kroz BG, sigurno da su kamere. Kad se dotakosmo kamera, evo sad kad su krenule čestitke, ide priča da se snimak može oboriti na sudu. :nemampojma:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

A da o kamerama pričate temi o kamerama? :policajac:
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

methane.master napisao:Slažem se, glupo je gurati i neke automobile manje snage. Po meni nije toliki problem ni kubikaža ni snaga automobila, nego kada nalete budalaštine tipa Bentley i sl. jer je kontraproduktivno. Em je zaista karakterističan, em odmah idu reakcije tipa: "Mamu im j* voze Bentley od xxx.000€, sve smo to mi platili.... " Pretpostavljam da je večina tih automobila iz nekih zaplena ili su dodeljeni saobraćajnoj na korišćenje, ali ne treba preterivati.
Pa normalno da je to on platio. Mislim na onog koga je taj isti Bentli uhvatio da je vozio 200 km/h.

Ja se slazem da im trebaju jaci automobili od 2.0 TDI, jer ce se veca potrosnja, skuplje odrzavanje i ostalo, svakako isplatiti posle, lupam, 5 radnih dana.
Odgovori