O presretačima
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: O presretačima
Dobro, dobro pomeriću. Poenta mi nije bila da skrećem na kamere, nego svrsishodnost bilo koje od metoda, ako na kraju pravosuđe sve to ignoriše.
Širim haos!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Moram i ja da napisem Nikaragvi da bi kamere uradile.... nista... jer bi za mesec dana svi znali gde su postavljene i tuda vozili po ps-u..
Brzine idu u H-a !!!

Onda ubaciti po crnu kutiju u auto koja će preko gps-a da prati da li si prekoračio brzinu, vozio jednosmernom u suprotnom smeru, skrenuo gde ne smeš...
Jednom godišnje na tehničkom te prikače na kompjuter i dobiješ račun za prekršaje koje platiš uz registraciju.
Jednom godišnje na tehničkom te prikače na kompjuter i dobiješ račun za prekršaje koje platiš uz registraciju.

@DayWalker
Pa nije li to i cilj(da ljudi voze po psu)?
Pa nije li to i cilj(da ljudi voze po psu)?

Upravo tako.
Ne moraju kamere pokrivati 100% nekog puta. Dovoljno je da se nalaze na nekim kritičnim mestima i slično. Uostalom ni patrole sa radarima uvek imaju neka svoja mesta.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
To nas izgleda čeka i to ne tako daleko...vlajko napisao:Onda ubaciti po crnu kutiju u auto koja će preko gps-a da prati da li si prekoračio brzinu, vozio jednosmernom u suprotnom smeru, skrenuo gde ne smeš...
Kako da se obori?methane.master napisao:Kad se dotakosmo kamera, evo sad kad su krenule čestitke, ide priča da se snimak može oboriti na sudu.
Slazem se sa Markonijem da bi 2.0 dizel u vecini situacija bio dovoljan za jurnjavu po autoputu...znam po meni, kad vozim u DE jer i ako mi onaj ispred pobegne malo, ja ga stizem posle par stotina metera jer i on mora da koci kad mu izleti neko ALI za presretace bi bilo smesno da im neko stalno bezi a oni da ga jedva stizu te smatram da im je jak auto donekle neophodan ali luksuzan kao sto je A6 i nije bas.
Za jurnjavu po magistrali i gradu i nije toliko bitno da je auto jak koliko je bitno da je vozac obucen za takvu voznju...svi se secamo onog primera kad je od Evo-a pobegao poluraspali Golf 3
Za jurnjavu po magistrali i gradu i nije toliko bitno da je auto jak koliko je bitno da je vozac obucen za takvu voznju...svi se secamo onog primera kad je od Evo-a pobegao poluraspali Golf 3

Sećamo se...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Tablice nisu naše, neke italijanske valjda.
Da su hteli, stigli bi ga, ali nije poenta ugroziti ostatak vozaca zarad jednog cak norisa...
Isto tako, ako presretac dolazi od pozadi i navodi nekoga na to da napravi vecu brzinu i pri tom mu pise kaznu, verujem da je oborivo na sudu uz prosecnog advokata ukoliko osudjeni ima volje da istera to do kraja.

Isto tako, ako presretac dolazi od pozadi i navodi nekoga na to da napravi vecu brzinu i pri tom mu pise kaznu, verujem da je oborivo na sudu uz prosecnog advokata ukoliko osudjeni ima volje da istera to do kraja.
Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf" onclick="window.open(this.href);return false;
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...