BMW Serija 2
Re: BMW Serija 2
Ja jos cekam da mi fanovi objasne razlike u lajsnama,da znam kako da prepoznam model sa vise od 3m 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Heroj aj idi balavi na novu e klasu 
Ovo ne lici spreda ni na jedan model za sad
Sent from my XT910 using Tapatalk 2

Ovo ne lici spreda ni na jedan model za sad
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Kvalitet proveren, od strane test vozača overen.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

CLA uzivo izgleda kao igracka i devojacki auto. U svako doba bi pre uzeo C klasu.Gaginh0 napisao:Meni je CLA lepsi, jos ima cetvoro vrata, znaci za nijansu prakticniji
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
+1

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Kao devojacki auto i igracka i ne izgleda,barem ne nikome koga ja znam,ukljucujucu ako se dobro secam i Trojanca...Laki021 napisao:CLA uzivo izgleda kao igracka i devojacki auto. U svako doba bi pre uzeo C klasu.Gaginh0 napisao:Meni je CLA lepsi, jos ima cetvoro vrata, znaci za nijansu prakticniji
E sada,da bi uvek pre uzeo C klasu,to je druga prica,onda nema sta ni Bmw 2 da gledas,jer bi uzeo Bmw 3

Mislim,slazem se,ni ja ne bih pogledao neki od njih,jednostavno,not my cup of tea...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

220i je pravi 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Slažem se.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Premijera 25. oktobra.

Cabrio moze, coupe tjah... Mislim da nema dovoljno "mesta" za ovaj model u BMW gami, tj da je nepotreban.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Bas suprotno...mislim da je ovo kao i prethodnik pun pogodak.
Mali kupe koji cilja na mladje kupce koji bi vozili mali i "pristupacan" auto ali drugaciji od mora dosadnih hatchback-ova C segmenta.
Ja iskreno nisam bas zadovoljan kvalitetom izrade serije 1 (a kontam da je ovo isto). Vise lici na neki Audi ili VW nego na premium
Ali je zato u voznji pravi bimmer.
Mali kupe koji cilja na mladje kupce koji bi vozili mali i "pristupacan" auto ali drugaciji od mora dosadnih hatchback-ova C segmenta.
Ja iskreno nisam bas zadovoljan kvalitetom izrade serije 1 (a kontam da je ovo isto). Vise lici na neki Audi ili VW nego na premium

Ali je zato u voznji pravi bimmer.