O kamerama za snimanje saobraćaja

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Re: O kamerama za snimanje saobraćaja

Post od Kuzmanovic »

Mozda misli na one mentole koji nabadaju kocnicu ispred kamere na gazeli. :besan:
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Htedoh reći sa Brankovog mosta, sad vidim da sam pogrešio, sa Brankovog u M. Pupina pa prva kamera kod Ušća.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Grujic napisao: Dušane, da ta u Starine Novaka blicne, al to je sve jedna kamera samo što je blic izdvojen, malo je ispred kamere
Pre nekih godinu dana cekam na tom semaforu da skrenem desno i posto je nagib na dole ja popustam kocnicu po malo i pomeram se polako. Prednji tockovi predju zaustavnu liniju i blic skljocne. :kezo: Ja sam se tad uveliko pomirio da stize kazna, ali na kraju nista. :rofl:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

To se skroz uklapa, ta kamera radi na senzore u putu, tačno se vidi kako je sečeno da se isti ubace :)
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

pa da ali ne verujem da su mogli da ga uhvate, jer se tu misli na prolaze vecom briznom gde ce tablica biti vidljiva kameri, tako da je tebe verovatno i skljocnuo, ali nije se videla tablica vec mozda samo krov. :zbunjen:
Slika
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Instalirao je skoro najnoviji iGO Primo u telefon, krenuo nešto po BG - kad ono poče odmah da piska i odbrojava metre... :o Nisam ni znao da može pokazuje i kamere, odnosno da ima već to u sebi. Beše to raskrsnica Bul. Umetnosti i Bul. Milutina Milankovića na Novom Beogradu - ima li tamo uopšte kakva kamera, ili je bila lažna uzbuna? :)
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

sebekkg napisao:pa da ali ne verujem da su mogli da ga uhvate, jer se tu misli na prolaze vecom briznom gde ce tablica biti vidljiva kameri, tako da je tebe verovatno i skljocnuo, ali nije se videla tablica vec mozda samo krov. :zbunjen:
Posto je on rekao da je stao, samo malo preko linije, razlog zasto nije dosla kazna je to sto tu prekrsaja nije ni bilo. Nije prosao. A tablice se vide u bilo kom slucaju, ne samo u slucaju da neko brzo prodje. :)
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Kamera je reagovala kao da je prolaz na crveno bio, al nije ništa stiglo verovatno jer je bilo davno pa nije radila tada :)
Inače mislim da bi stiglo bez pardona...
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

a na koliko metara je od same zaustavne kamera? ako je dalje onda je jedini razlog to sto je i grujic rekao
Slika
, ako je blize onda verovatno ni tablice se nisu videle, jer se u tom slucaju vide tek kada predju par metara zaustavnu.
Slika
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Re: Одг: O kamerama za snimanje saobraćaja

Post od Piros »

Videle bi se tablice na snimku, ali posto je prakticno stajao,.a kamera slika mislim 6 fotografija nije se tretiralo kao prekrsaj. Videlo se na ostalim fotografijama da nije prosao raskrsnicu na crveno svetlo

Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Saša napisao:Instalirao je skoro najnoviji iGO Primo u telefon, krenuo nešto po BG - kad ono poče odmah da piska i odbrojava metre... :o Nisam ni znao da može pokazuje i kamere, odnosno da ima već to u sebi. Beše to raskrsnica Bul. Umetnosti i Bul. Milutina Milankovića na Novom Beogradu - ima li tamo uopšte kakva kamera, ili je bila lažna uzbuna? :)
To je ostalo još iz vremena dok je tu često stajala patrola sa radarom. Verovatno će uskoro izaći i verzija sa novim pozicijama kamera.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Dovoljan je samo speedcam update. Skineš stare fajlove, ubaciš novi i to je to. Nije to loše da pišti, da se čovek ne zaboravi.

Tapatalk HD
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Evo kolega sa posla mi se pohvalio prijavom za prekoračenje brzine.
Snimljen na NBGD-u kod SIV-a prekoračio brzinu
Nije radar u pitanju već kamera..
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Sa koliko je snimljen?

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

nisam siguran koliko moze da se trvdi da je merenje pomocu kamere tacno, s obzirom da i radare moraju da kalibrisu i to...
Odgovori