O kamerama za snimanje saobraćaja
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: O kamerama za snimanje saobraćaja
Mozda misli na one mentole koji nabadaju kocnicu ispred kamere na gazeli. 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Htedoh reći sa Brankovog mosta, sad vidim da sam pogrešio, sa Brankovog u M. Pupina pa prva kamera kod Ušća.
Pre nekih godinu dana cekam na tom semaforu da skrenem desno i posto je nagib na dole ja popustam kocnicu po malo i pomeram se polako. Prednji tockovi predju zaustavnu liniju i blic skljocne.Grujic napisao: Dušane, da ta u Starine Novaka blicne, al to je sve jedna kamera samo što je blic izdvojen, malo je ispred kamere

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
To se skroz uklapa, ta kamera radi na senzore u putu, tačno se vidi kako je sečeno da se isti ubace 

pa da ali ne verujem da su mogli da ga uhvate, jer se tu misli na prolaze vecom briznom gde ce tablica biti vidljiva kameri, tako da je tebe verovatno i skljocnuo, ali nije se videla tablica vec mozda samo krov. 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Instalirao je skoro najnoviji iGO Primo u telefon, krenuo nešto po BG - kad ono poče odmah da piska i odbrojava metre...
Nisam ni znao da može pokazuje i kamere, odnosno da ima već to u sebi. Beše to raskrsnica Bul. Umetnosti i Bul. Milutina Milankovića na Novom Beogradu - ima li tamo uopšte kakva kamera, ili je bila lažna uzbuna? 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Posto je on rekao da je stao, samo malo preko linije, razlog zasto nije dosla kazna je to sto tu prekrsaja nije ni bilo. Nije prosao. A tablice se vide u bilo kom slucaju, ne samo u slucaju da neko brzo prodje.sebekkg napisao:pa da ali ne verujem da su mogli da ga uhvate, jer se tu misli na prolaze vecom briznom gde ce tablica biti vidljiva kameri, tako da je tebe verovatno i skljocnuo, ali nije se videla tablica vec mozda samo krov.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kamera je reagovala kao da je prolaz na crveno bio, al nije ništa stiglo verovatno jer je bilo davno pa nije radila tada 
Inače mislim da bi stiglo bez pardona...

Inače mislim da bi stiglo bez pardona...
a na koliko metara je od same zaustavne kamera? ako je dalje onda je jedini razlog to sto je i grujic rekao

, ako je blize onda verovatno ni tablice se nisu videle, jer se u tom slucaju vide tek kada predju par metara zaustavnu.

, ako je blize onda verovatno ni tablice se nisu videle, jer se u tom slucaju vide tek kada predju par metara zaustavnu.
Re: Одг: O kamerama za snimanje saobraćaja
Videle bi se tablice na snimku, ali posto je prakticno stajao,.a kamera slika mislim 6 fotografija nije se tretiralo kao prekrsaj. Videlo se na ostalim fotografijama da nije prosao raskrsnicu na crveno svetlo
Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Послато са Blade III користећи Тапаток 2
To je ostalo još iz vremena dok je tu često stajala patrola sa radarom. Verovatno će uskoro izaći i verzija sa novim pozicijama kamera.Saša napisao:Instalirao je skoro najnoviji iGO Primo u telefon, krenuo nešto po BG - kad ono poče odmah da piska i odbrojava metre...Nisam ni znao da može pokazuje i kamere, odnosno da ima već to u sebi. Beše to raskrsnica Bul. Umetnosti i Bul. Milutina Milankovića na Novom Beogradu - ima li tamo uopšte kakva kamera, ili je bila lažna uzbuna?
Dovoljan je samo speedcam update. Skineš stare fajlove, ubaciš novi i to je to. Nije to loše da pišti, da se čovek ne zaboravi.
Tapatalk HD
Tapatalk HD
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Evo kolega sa posla mi se pohvalio prijavom za prekoračenje brzine.
Snimljen na NBGD-u kod SIV-a prekoračio brzinu
Nije radar u pitanju već kamera..
Snimljen na NBGD-u kod SIV-a prekoračio brzinu
Nije radar u pitanju već kamera..
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sa koliko je snimljen?
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
nisam siguran koliko moze da se trvdi da je merenje pomocu kamere tacno, s obzirom da i radare moraju da kalibrisu i to...