e, ja sam u Bg, pa ti javi kad ti bude odgovaralo za ono.dragan napisao: vidimo se ovih dana...
Ogi, nemam pojma sta se stresiras i nerviras, ja sam se zajebavao... To sto ti preozbiljno shvatas je druga stvar

e, ja sam u Bg, pa ti javi kad ti bude odgovaralo za ono.dragan napisao: vidimo se ovih dana...
Ne znam kada se bilo ko iz servisa UNO poneo prema tebi brisi kako sto si ti naveo i nije hteo da ti izadje u susret, sa savetom, uslugom.....cime god??Ogi napisao:Nisam shvatio da je radnja UNO u fazonu "kupi i brisi, necemo vise nikada da te vidimo ni cujemo" . Mislim da imam pravo milion puta da se vracam, reklamiram, pitam, prvo jer je to moje pravo kao kupca, drugo jer bi to trebalo da je njihov princip rada kao prodavca. A pravo da ti kazem, zabole me **rac sto neko tamo u radnji (kao i ti ovde) misli "vidi ga onaj debil, opet dolazi/zove/smara" . I ja imam svoje misljenje pa nista. Moze neko da me ne voli ali kao musteriji mora da mi izadje u susret jer se ja NIKADA ne zalim bez razloga!!
Pošto nije u redu da krivica pada na nekog ko zaista nije kriv, bio to vulkanizer ili proizvođač felni, da pojasnim par stvari vezano za aftermarket felne.Ogi napisao:Zato sto pojma nisam imao o tome a nije mi niko rekao.NexT napisao:prvo, ne znam zasto si kupio felne koje nemaju odgovarajucu centralnu rupu... Bolje da si kupio neke cestite polovne...
Ivan mi je rekao da imaju tu felnu, hoces neses, ja rekao hocu i cao zdravo.
Zato mi i nije jasno otkud mi prstenovi koji pasuju za moj auto u fabrickom pakovanju !? Ili su oni naknadno stavljeni, ne znam.
I ne samo to - točak mora dobro da naleže na glavčinu, jer je predviđeno da ona nosi težinu vozila. Ako je centralna rupa veća nego što treba, težinu nose šrafovi, a oni tome nisu namenjeni. Mogu da se polome, što je vrlo opasna situacija.ivancho napisao:Nije opasno voziti bez prstenova u smislu da ce nesto da crkne, otpadne ilisl. Samo felna ne moze da se pozicionira u centar i velika je sansa da ce doci do tresenja jer felna tj tocak nisu u centru rotacije.