Enterijer automobila
Re: Enterijer automobila
Zasto je za brod ok drvo,a za auto nije?sebekkg napisao:meni ova drvenarija u mercu i bmwu je toliko glupa da nemam reci. kao da ne vozis auto, nego brod.razumem da ima poneka drvena lajsna u vratima, ali ovo svugde okolo je glupost i pros**avanje.

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Koza, drvo, aluminijum, karbon. Jedina 4 materijala koja treba da postoje u enterijeru (da zanemarimo debeli, mekani tepih)
Doduse, jedino sto bih ja drvo stavljao iskljucivo crno, ali sta sad
Doduse, jedino sto bih ja drvo stavljao iskljucivo crno, ali sta sad

sebekkg napisao:meni ova drvenarija u mercu i bmwu je toliko glupa da nemam reci.

Licno mi u automobilu manje smeta ona najgora plastika koja odzvanja kad je kucnes nego drvenarija.
Mada je sve stvar ukusa i licnog dozivljavanja lepog/ruznog.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- sErGiO
- Pridružio se: 12 Jul 2012, 13:59
- Garaža: Alfa Romeo 155 1.8 16V
Smorili ste sa ovim Audi/BMW/Merc enterijerima kao da niko drugi ne ume da napravi lep enterijer:

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!

l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!

Naprave lep, a onda ubace ovu lamperiju oko menjača...
Meni se taj Ghibliev enterijer nesto ne svidja, izgledom me podseca na Hyundai.
+1
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ne znam da li je bilo...

Prelepo, pogotovo volan

Prelepo, pogotovo volan

Meni se od ovoga svidja samo truba na volanu i crveno dugme na tabli za ispaljivanje projektila 

Spyker c8. Meni se svidja, kao i Paganijevi enterijeri.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Mares napisao:Meni se od ovoga svidja samo truba na volanu i crveno dugme na tabli za ispaljivanje projektila

Dusan napisao:Spyker c8. Meni se svidja, kao i Paganijevi enterijeri.

Osim onog crvenog dugmeta za paljenje koje je trebalo realno biti kao i ostatak enterijera i koje bih ja odmah zamenio

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Taj kill switch teško može da se drugačije uradi, zato štrči tu.
Lep je enterijer i kapiram ideju sa volanom, ali bih ipak stavio neki volan u istom fazonu, ali sa drugačijim kracima. Ovo ipak može da smeta u vožnji.
Lep je enterijer i kapiram ideju sa volanom, ali bih ipak stavio neki volan u istom fazonu, ali sa drugačijim kracima. Ovo ipak može da smeta u vožnji.