Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
e ajde VOLJNO sa tom vojskom više! 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ostav zbog Nidže!
Mirno!
Na mestu voljno!

Mirno!
Na mestu voljno!

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
e, zato je srbija tu gde jeste, zato sto jedan narod koji je vekovima uz vojsku i crkvu doziveo i preziveo svasta, sada razmislja ovako.
s jedne strane, pored kacavende i ostalih, i gomile vojnopolitickih afera, ja to potpuno razumem, ali sa druge strane svest naroda se nece promeniti dokle god imamo takvu serviranu sliku...
nazalost, ne pomaze ni to sto te institucije, koje su vekovima bile vezane za srpsku narod u svakom mogucem obliku, ne cine nista da sprece takvo ponasanje, pa je zato sada za prosecnog srbina svaki pop lopuza i pedofil a svaki vojnik isprana glava...
a sve je to jedan rat za svest i buducnost nacije u kojem smo odavno pred porazom.
pogotovo sa ovim dubokoumnim izjavama u stilu "ispod slema mozga nema"...
s jedne strane, pored kacavende i ostalih, i gomile vojnopolitickih afera, ja to potpuno razumem, ali sa druge strane svest naroda se nece promeniti dokle god imamo takvu serviranu sliku...
nazalost, ne pomaze ni to sto te institucije, koje su vekovima bile vezane za srpsku narod u svakom mogucem obliku, ne cine nista da sprece takvo ponasanje, pa je zato sada za prosecnog srbina svaki pop lopuza i pedofil a svaki vojnik isprana glava...
a sve je to jedan rat za svest i buducnost nacije u kojem smo odavno pred porazom.
pogotovo sa ovim dubokoumnim izjavama u stilu "ispod slema mozga nema"...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa tako i treba, ne treba da razmišlja već da radi kako se kaže 

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Zbog stanja u društvu, vratio bih vojni rok...nije zbog toga što se bavim tim poslom, nego zato što ima mladih koji ne znaju šta će sa sobom.
I možemo o ovome do sutra diskutovati,ionako od toga na žalost nema ništa - jer je ceo sistem vrednosti u Srbiji sjbn....i zato je Srbija tu gde jeste...
I možemo o ovome do sutra diskutovati,ionako od toga na žalost nema ništa - jer je ceo sistem vrednosti u Srbiji sjbn....i zato je Srbija tu gde jeste...

Ja kao klinac nisam hteo da zaspim dok otac ne ispriča neku priču iz vojske.
Želeo sam da i ja kad dođe vreme budem u mornarici kao i on i naravno da služim na Jadranu.
Onda se pojavila američa serija "JAG". Samo se postaviš u ulogu H. Rabb-a kako slećeš na nosač u noćnim uslovima... Klinački san.

Želeo sam da i ja kad dođe vreme budem u mornarici kao i on i naravno da služim na Jadranu.
Onda se pojavila američa serija "JAG". Samo se postaviš u ulogu H. Rabb-a kako slećeš na nosač u noćnim uslovima... Klinački san.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
I kao H. Rabb, sjebeš se, i budeš mornarički advokat koji ponekad provoza Tomket, ako je to svrsishodno i celishodno u datom slučaju 
I navataš Col. McKenzie

I navataš Col. McKenzie

Hahahah zbog toga sam u OŠ i ložio da postanem pravnik.
A sećam se i jedne epizode gde čuva neku vrhunsku devojku, toliko požrtvovano da joj spava i u stanu. I ona ga kao izaziva dok je on posao shvatio kao posao i to je to, da bi 5 min pre kraja "postupio kako treba".

A sećam se i jedne epizode gde čuva neku vrhunsku devojku, toliko požrtvovano da joj spava i u stanu. I ona ga kao izaziva dok je on posao shvatio kao posao i to je to, da bi 5 min pre kraja "postupio kako treba".
da, samo sto nije vojnik samo neki pesadinac sa puskom o ramenu, vec i inzenjeri koji su napravili vojne avione, podmornice, tenkove i sto drugih cuda, piloti i mnogi drugi najzdraviji i psihofizicki najspremniji ljudi u drustvu, ljudi spremni da daju svoj zivot za drustvo u kom ih neke jedinke smatraju glupima i ogranicenima. zato je srbija tu gde jeste, a japan recimo tamo gde srbija nije...Ji 4Tze napisao:Pa tako i treba, ne treba da razmišlja već da radi kako se kaže
ali srbin je jako sklon stereotipima, i zato je to tako, i pri prvom pomenu vojske prosecan covek pomisli na nekog napaljenog maloumnog vojnika negde na nekoj cuki...
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Tako je Dragane!!!
Mogli su da vrate vojni rok. Neka prave puteve i pruge. Zemlja je u teškoj situaciji, treba joj pomoći. Trenutno nismo u mogućnosti da joj pomognemo mecima, ali možemo ašovima 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Para vrti gde burgija nece...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Upravo.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money