Formula 1 - Sezona 2013

Formula 1, WRC, Moto GP i ostalo
Zaključana tema
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: Formula 1 - Sezona 2013

Post od Day Walker »

Poubijase se medjusobno..
Kimiju se pregreva motor :glavomuzid:

EDIT:
Peresu zabraniti da vozi formulu.. Kimi... Svaka cast majstore... Izborio se za 1 bod posle svega :klanjamse:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Grožan zalutao u F1, Perez je veći samoubica od Kobajašija...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Kimi !!!
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Kimi Raikonen - neverovatan vozac. :klanjamse: :presrecan:

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Korisnikov avatar
Cp6uH
Reactions:
Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
Garaža: Toyota Corolla TSn
Kontakt:

Post od Cp6uH »

Jel ima nege Kimijevog obilaženja u poslednjem krugu?

Sent from my HTC One
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

http://www.youtube.com/watch?v=NjLTmrCIeHg

Glupi jebeni Perez.

http://www.youtube.com/watch?v=MGRF-ED8RGI

Kimi: He tried to pass me once and I looked in the mirror. He was way too fast and he could have hit me there already, when I would not have avoided it. He has no clue of what would have happend. Driving aggressively is ok, but driving silly not. He cannot even make the corner by himself. He should have realise that people in front of him trying to avoid because he would have hit them otherwise. That is not the first time that it happend and it is very diappointing when there is someone like that, who hits you all the time.

Reporter: Yes, he was responsible for many of such situations. Is that maybe something that all drivers should discuss together with him?

Kimi: It is just... I don´t know. Maybe we should hit him in the face that he knows it.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

Legende u Monaku :)

Slika

...i moja omiljena :srce:

Slika
Never Say Never Again
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

... "i naravno Dzej" :)

Slika

... inace se nakon ovakve trke covek prosto zapita ima li ova i ovakva trka smisla?
... i tako maltene svake godine u Monte Carlu. Bolje da odvoze kvalifikacije i onda dodele bodove tim redosledom, da dzabe ne pale gume i trose gorivo, kao i vreme ljudi koji bi da gledaju trku. :nonono:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Monako ce biti na kaledaru od prilike dok je Monako ono sto jeste, tj. dok je F1 ono sto jeste. Od prilike tu je bitniji dogadjaj od same trke, obrnuto od svih ostalih trka u sampionatu. Monako je trka koja je sve samo ne sablon. To je kao od prilike smisao postojanja auta kao Ferari ili Lambo. Nit su za svaki dan, nit su ekonomicni, niti jeftini za odrzavanja, sve to sa prakticne strane mozes obaviti i sa obicnim autom...
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

I ja sam hteo još pre par dana da kažem ovo što je Texonja rekao, a onda sam se setio da sam pročitao ova dva teksta...

http://www.b92.net/sport/teme/b92.php?y ... _id=716321

http://www.b92.net/sport/teme/b92.php?y ... _id=716937
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Znam ja sve to oko Monaka (bas "oko"), ali kako mislis da je trka sve samo ne sablon? Pa tu ko uzme pole, taj je u 66% slucajeva pobednik (lupio sam procente ali moze se proveriti). Jedino da mu crkne motor za tih 78 krugova...

Prosle godine pole Webber, win Webber
pretprosle pole Vettel, win Vettel
godinu pre pole Webber, win Webber
pre toga pole Button, win Button
pre nje pole Massa, win Hamilton
... u poslednjih 5 god je samo jednom uspeo da ne pobedi onaj koji uzme pole (dakle ne 66% nego 80%), jer je preticanje gotovo nemoguce, cak ni sa DRS-om ove sezone. Da krenemo jos unazad, slicne rezultate bismo imali.

@Bane, ali sta za nas koji ne zelimo da gledamo glamur i koje ne interesuje to sto je Charles Barkley rekao kako je besmisleno skupo da mu neko naplati 30$ za jedno pivo i koga primarno ne zanima to sto D.Coulthard ima kafic u Monte Carlu, nego hocemo Formulu 1 i trku pre svega? :nonono:
Ovo mi je trka za ljubitelje serije "Sex&City" :djavo:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Ma znam tačno na šta misliš, npr ja sam zadremao sad u nedelju već oko 55 kruga. Video sam da od trkanja nema ništa i otišao u šetnju...

U jednom trenutku dok su prikazivali trku iz ptičije perspektive bilo mi je muka jer kao da gledam vozić.

Nema mesta za preticanje i onda se desi ono što je uradio Perez. Batona je obišao jako rizično, Alonsa u ukosnici što je potpuna ludost, i Alonso je bežao samo da ne bude udes. I onda se našao Kimi... I bude ono što bude...

Jedva čekam sledeću trku, biće pravo osveženje nakon ovoga. Monte Karlo je ipak igralište za bogate i mesto da budu viđeni...
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

bane valjevo napisao:Monte Karlo je ipak igralište za bogate i mesto da budu viđeni...
O tome pricam. :thumbdown:
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Texonja napisao:ali kako mislis da je trka sve samo ne sablon?
Nije sablon kao sve ostale trke, zone za izletanje, relativno siroke staze, sad sa DRS-om moguce ovo Playstation obilazenje gde god hoces, oprastaju greske mnogo vise nego u Monaku, gde nema puno mesta za greske, jedina trka koja se vozi na manje od propisanih 305-6 km. A sto se toga tice da ne moze da se pretekne, neki su pokazali da ipak moze, ali ako je majstor ispred onda je mnogo tesko, kao onomad Mansell vs Senna, a Mansell je bio neke 2 sekunde brzi po krugu i nije uspeo da ga obidje.. Trka mozda jeste bila dosadnija od prethodnih, ali meni iskreno u zadnjih par godina sve zajedno postaje mnogo dosadnije nego pre, a gledam vec skoro 20 godina. Sta znam, mozda je samo do mene, da me je smorilo, ali se ide iz krajnosti u krajnost.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Meni je Pirelli itekako učinio ovu sezonu zanimljivom. Ove fore sa 4 boksa po trci, i gumama koje traju 6 krugova su barem za mene napravile spektakl. Naravno, i ovo je ekstrem u odnosu na one stare dane, pa čak i na vreme od pre samo 2-3 godine, ali je izuzetno uzbudljivo, mnogo promena u toku trke, mnogo dinamike...

Zabrinjavaju me ove vesti oko žalbi Red jebenog Bulla, i Mercedesa da im ne odgovaraju gume i da hoće promene, jer mislim da bi iskusnim vozačima (čitaj Kimiju i Alonsu) koji znaju da kontrolišu potrošnju pneumatika u toku trke donelo velike probleme, jer za sada imaju inferiornije bolide u odnosu na konkurenciju...
Zaključana tema