Kimiju se pregreva motor

EDIT:
Peresu zabraniti da vozi formulu.. Kimi... Svaka cast majstore... Izborio se za 1 bod posle svega

O tome pricam.bane valjevo napisao:Monte Karlo je ipak igralište za bogate i mesto da budu viđeni...
Nije sablon kao sve ostale trke, zone za izletanje, relativno siroke staze, sad sa DRS-om moguce ovo Playstation obilazenje gde god hoces, oprastaju greske mnogo vise nego u Monaku, gde nema puno mesta za greske, jedina trka koja se vozi na manje od propisanih 305-6 km. A sto se toga tice da ne moze da se pretekne, neki su pokazali da ipak moze, ali ako je majstor ispred onda je mnogo tesko, kao onomad Mansell vs Senna, a Mansell je bio neke 2 sekunde brzi po krugu i nije uspeo da ga obidje.. Trka mozda jeste bila dosadnija od prethodnih, ali meni iskreno u zadnjih par godina sve zajedno postaje mnogo dosadnije nego pre, a gledam vec skoro 20 godina. Sta znam, mozda je samo do mene, da me je smorilo, ali se ide iz krajnosti u krajnost.Texonja napisao:ali kako mislis da je trka sve samo ne sablon?