Sport
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Sport
Dešavaju se takve stvari i drugde, eto recimo Bajernovi i Dortmundovi su se pobili u Londonu,
Bajernovi imali bakljadu u toku utakmice finala lige šampiona itd itd.
Ne opravdavam takvo ponašanje ali danas ma gde krenuo ideš na neki svoj rizik.
Ja recimo ne bih vodio dete na deo tribine do gostujućih navijača.
Ne bih se ložio Engleskom i njihovim stadionima i zakonima jer ni kod njih nije sve sjajno.
Rade i oni sranja samo što je kod njih zakonom zabranjeno da se tako nešto prikazuje i ispada da svi lepo sede i uživaju samo u fudbalu.
Koje je rešenje...verujte ne znam...
Možda da država krene da radi pa da nam zaista vikend i utakmica predstavlja neko zadovoljstvo a ne priliku da sve svoje frustracije iskalimo na protivničkim navijačima, stadionu ili policiji.
Možda jednostavni ni nema rešenja....

Bajernovi imali bakljadu u toku utakmice finala lige šampiona itd itd.
Ne opravdavam takvo ponašanje ali danas ma gde krenuo ideš na neki svoj rizik.
Ja recimo ne bih vodio dete na deo tribine do gostujućih navijača.
Ne bih se ložio Engleskom i njihovim stadionima i zakonima jer ni kod njih nije sve sjajno.
Rade i oni sranja samo što je kod njih zakonom zabranjeno da se tako nešto prikazuje i ispada da svi lepo sede i uživaju samo u fudbalu.
Koje je rešenje...verujte ne znam...
Možda da država krene da radi pa da nam zaista vikend i utakmica predstavlja neko zadovoljstvo a ne priliku da sve svoje frustracije iskalimo na protivničkim navijačima, stadionu ili policiji.
Možda jednostavni ni nema rešenja....

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Najveca sramota je bila kad su hteli da izbace rvanje koji je osnovni olimpijski sport
. Ipak je nepravda ispravljena, ali definitivno kao da se trude da Olimpijske igre izgube smisao . Nije mi jasno kako softbol moze da ima prioritet nad karateom 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Piros napisao:Najveca sramota je bila kad su hteli da izbace rvanje koji je osnovni olimpijski sport. Ipak je nepravda ispravljena, ali definitivno kao da se trude da Olimpijske igre izgube smisao . Nije mi jasno kako softbol moze da ima prioritet nad karateom
Ovo su sportovi koji su prosli u drugi krug glasanja, nista se jos ne zna sem da su iz trke definitivnio ispali roleri, sportsko penjanje, wushu, karate i wakeboarding.
Amerikanci imaju jak lobi i velike su sanse da proguraju ovaj hibrid sport kao mesavinu bejzbola i softbola, dve discipline koje su izbacene 2008. godine posle igara u Pekingu
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Dve stvari...
Priča se da će gosp. Jup Hajnkes od sledeće sezone biti trener Real Madrida.
Nešto u glavi razmišljam... U slučaju da tako zaista bude, po prvi put u životu bih navijao za Real Madrid u Ligi Šampiona. Toliko bih voleo da je osvoji. A na putu do titule da sahrani sa recimo 5-0 Bajern Minhen. I onda kao gospodin čovek da se penzioniše...
Druga stvar, večeras je peta utakmica u seriji Majami-Indijana. Vejd ima bolove u kolenu koji se pogoršavaju iz utakmice u utakmicu, a Boš je opet obnovio povredu kolena koju je imao u februaru čini mi se. Indijana je kompletna. Tako da NAPRED INDIJANA!!!
Priča se da će gosp. Jup Hajnkes od sledeće sezone biti trener Real Madrida.
Nešto u glavi razmišljam... U slučaju da tako zaista bude, po prvi put u životu bih navijao za Real Madrid u Ligi Šampiona. Toliko bih voleo da je osvoji. A na putu do titule da sahrani sa recimo 5-0 Bajern Minhen. I onda kao gospodin čovek da se penzioniše...
Druga stvar, večeras je peta utakmica u seriji Majami-Indijana. Vejd ima bolove u kolenu koji se pogoršavaju iz utakmice u utakmicu, a Boš je opet obnovio povredu kolena koju je imao u februaru čini mi se. Indijana je kompletna. Tako da NAPRED INDIJANA!!!
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- bane valjevo
Gledanje Peta Rajlija kako se preznojava na tribinama je taaaaaaaaako neprocenjivo... 

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ja juče slušao da su se prvi put u nečemu ujedinile i usaglasile države Rusija, SAD i Iran. Oko rvanja na Olimpijadi!nuk napisao: Amerikanci imaju jak lobi i velike su sanse da proguraju ovaj hibrid sport kao mesavinu bejzbola i softbola, dve discipline koje su izbacene 2008. godine posle igara u Pekingu

Ako sam dobro shvatio određeni krugovi u SAD rade za pojedine sportove za koje misle da privlače više sponzora i gledalaca i da je rvanje kao takvo neisplativo.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- bane valjevo