Potrebna garaza na jedan dan !
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Potrebna garaza na jedan dan !
Evo o cemu se radi, dogovorio sam se sa Nelexom da mi odradi kompletno poliranje automobila sa kasnijom zastitom i svime sto ide uz to (sva spoljna plastika dobija zastitu, glina da otlonimo kontaminaciju) . Posto Nelex nije iz Beograda, on bi dosao ovde da mi to uradi ali ja nemam prostor, dakle nedostaje mi garaza. Za ovo je dovoljan 1 dan.
Hteo bih da proverim sa drugovima sa foruma da li neko ima garazu odnosno zatvoren prostor koji zadovoljava kriterijume koji su nam neophodni i da li je voljan da nam je "pozajmi" na 1 dan.
Ono sto nam je potrebno je sledece:
- voda
- struja
- da ima najmanje 1 metar sa svake strane kada se auto uparkira
Odmah da kazem, hteo sam da zovem Bajkera i znam da bi mi on u svako doba dana i noci dozvolio da koristim njegov prostor gde smo se jednom vec okupili kada nam je Nelex drzao pokaznu vezbu medjutim njegova garaza je mala i na zalost, ne mozemo da je koristimo (a ostale sve uslove ima).
Razmisljao sam i da potrazim mozda negde ako neko ima pa da platim 10-15 evra za koriscenje ali najiskrenije, i sam rad mi predstavlja trenutno veliki izdatak tako da nisam planirao da platim i prostor ali u krajnjem slucaju, ukoliko se ne snadjem, i to bi mozda doslo u obzir.
Naravno, planirao sam da sve ovo propratim fotoaparatom kako bismo po prvi put imali jedan kompletan izvestaj ovog tipa, sa majstorom profesionalcem, mislim da ce biti jako zanimljivo jer je ovo tema koja mnoge zanima.
Molim vas da se ovde ne prepisujemo previse, ukoliko postoji neko ko bi mi izasao u susret, drugarski, i ustupio prostor, neka mi se javi na PP, ja cu mu biti veoma zahvalan i nadam se da cu naci nacin da se revansiram i zahvalim kako i dolikuje.
Hvala unapred.
Hteo bih da proverim sa drugovima sa foruma da li neko ima garazu odnosno zatvoren prostor koji zadovoljava kriterijume koji su nam neophodni i da li je voljan da nam je "pozajmi" na 1 dan.
Ono sto nam je potrebno je sledece:
- voda
- struja
- da ima najmanje 1 metar sa svake strane kada se auto uparkira
Odmah da kazem, hteo sam da zovem Bajkera i znam da bi mi on u svako doba dana i noci dozvolio da koristim njegov prostor gde smo se jednom vec okupili kada nam je Nelex drzao pokaznu vezbu medjutim njegova garaza je mala i na zalost, ne mozemo da je koristimo (a ostale sve uslove ima).
Razmisljao sam i da potrazim mozda negde ako neko ima pa da platim 10-15 evra za koriscenje ali najiskrenije, i sam rad mi predstavlja trenutno veliki izdatak tako da nisam planirao da platim i prostor ali u krajnjem slucaju, ukoliko se ne snadjem, i to bi mozda doslo u obzir.
Naravno, planirao sam da sve ovo propratim fotoaparatom kako bismo po prvi put imali jedan kompletan izvestaj ovog tipa, sa majstorom profesionalcem, mislim da ce biti jako zanimljivo jer je ovo tema koja mnoge zanima.
Molim vas da se ovde ne prepisujemo previse, ukoliko postoji neko ko bi mi izasao u susret, drugarski, i ustupio prostor, neka mi se javi na PP, ja cu mu biti veoma zahvalan i nadam se da cu naci nacin da se revansiram i zahvalim kako i dolikuje.
Hvala unapred.
Re: Potrebna garaza na jedan dan !
Ne bih da ispadam preterano pametan, ali zar ti nije lakse da odes kod Nelexa i zavrsis sve?
Covek tamo ima sve spremno sto mu treba, i verujem da bi bilo mnogo manje cimanje da se to uradi...
edit: Imam garazu, al nema ni po pola metra sa obe strane. Zna Rakhil
Covek tamo ima sve spremno sto mu treba, i verujem da bi bilo mnogo manje cimanje da se to uradi...
edit: Imam garazu, al nema ni po pola metra sa obe strane. Zna Rakhil

Poslednja izmena od NexT u 27 Maj 2013, 20:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Da ne bude da se pravim blesav, ako je Bajkerova garaža neuslovna moja je tri puta gora. Jako je uska za takve rabote, a i nema vode, mada bi se to dalo rešiti.
Takođe mislim da je bolje otići kod Nelexa. Čovek je tamo svoj na svome, a to će dati najbolji rezultat.
Takođe mislim da je bolje otići kod Nelexa. Čovek je tamo svoj na svome, a to će dati najbolji rezultat.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
1m sa svake strane je uslov koji eliminiše većinu garaža.
NexT napisao:Ne bih da ispadam preterano pametan, ali zar ti nije lakse da odes kod Nelexa i zavrsis sve?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4 Beta
Subota ili nedelja, najverovatnije mozes kod mene.
Ako se ne snadjes u medjuvremenu, cimni me u petak jer cu tad znati jesam li za vikend kod kuce
Pre poliranja akcija od 10 minuta da se prebace dzakovi sa hranom za pse na drugo mesto i da se posle vrate na isto mesto
A nije mi jasno ni zasto ti za to treba garaza???
Ako se ne snadjes u medjuvremenu, cimni me u petak jer cu tad znati jesam li za vikend kod kuce
Pre poliranja akcija od 10 minuta da se prebace dzakovi sa hranom za pse na drugo mesto i da se posle vrate na isto mesto

A nije mi jasno ni zasto ti za to treba garaza???
-
- Banned
Hvala Zveroljube, dalje cemo preko PP.
Da odgovorim na neka pitanja. Garaza je neophodna, Nelex je profesionalac u svom poslu, ne moze se raditi poliranje ako na auto stalno pada prasina, ako se mora gledati u nebo da li ce pasti kisa itd.
Slazem se da je najbolja varijanta otici kod Nelexa. Medjutim, za to je neophodno na sve troskove dodati jos i troskove goriva, sto nije zanemarljivo. Kazem, imam uzasne troskove u poslednje vreme i zaista mi je svaki dinar vazan. Plus sto bi mi auto nakon povratka za BG i 100km autoputa izgledao kao da nije radjen. Mada, moram priznati da razmisljam i u tom pravcu. Videcu.
Da odgovorim na neka pitanja. Garaza je neophodna, Nelex je profesionalac u svom poslu, ne moze se raditi poliranje ako na auto stalno pada prasina, ako se mora gledati u nebo da li ce pasti kisa itd.
Slazem se da je najbolja varijanta otici kod Nelexa. Medjutim, za to je neophodno na sve troskove dodati jos i troskove goriva, sto nije zanemarljivo. Kazem, imam uzasne troskove u poslednje vreme i zaista mi je svaki dinar vazan. Plus sto bi mi auto nakon povratka za BG i 100km autoputa izgledao kao da nije radjen. Mada, moram priznati da razmisljam i u tom pravcu. Videcu.
Pa valjda i Nelex mora necim da dodje za Bg, pretpostavljam da jos nije naucio da leti 

-
- Banned
Naravno ali se nadam da je svoje troskove dolaska uracunao u cenu koju mi je dao odnosno tako sam mu rekao da uradi. Naravno, naglasio mi je da ljudima sa strane radi po drugoj (citaj: vecoj) ceni, verujem da mi je ucinio.
Jeste sigurno smanjio cenu. U to ne sumnjam.
Samo da znas da sam ja kod Obrenovca, cisto da ne bude nesporazuma 

I platiš pranje Hyu-a kad se vrne kući.

- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Mozes do Plane i starim putem, ne moras na autoput. Ustedis i na putarini i na gorivu. I verovatno je njemu najlakse da radi u svojoj garazi