O presretačima
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: O presretačima
I po NS-u su se nešto opet aktivirali na motorima, malopre sam video jednog kako je zaustavio nekog klinca na skuteru koji je prozviždao kroz raskrsnicu na žuto, a moguće i na crveno. Naime, stoje dva pandura u desnoj traci (jedan na onom velikom motoru, drugi na povećem "skuteru") i taman što im se verovatno upalilo žuto - klinjo prozujio ispred njih pa je ovaj desni samo dao žmigavac i za njim. Zaustavio ga je sirenom posle 20-tak metara... 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Video sam danas novog Puntica sa kamerom. Dali su ih u promet definitivno
Brzine idu u H-a !!!

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Neki od BMW-a se rade za obuku, neki se popravljaju da budu operativni u saobracaju. Bas sam video nekih 5-6 komada starih BMW-a pokupljenih iz cele Srbije iz 70-ih i 80-ih koji treba da se sredjuju koliko delova ima. U NS inace ima dosta pandura na Beverly skuterima koji se stvore niotkud, vrlo nezgodno.H4wkeye napisao:Ja ovde u PO nisam video policiju na motorima godinama. Pre su bili, na onim belim BMW, a sad vec godinama ih ne vidjam. Gde li su nestali

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Dobro je da on nije video tebe.Day Walker napisao:Video sam danas novog Puntica sa kamerom. Dali su ih u promet definitivno

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ovi su bili noviji, mozda 2005-2006, a imali su i neke druge modele. Ali ih ne vidjam godinama. Nema uopste policije na motorima (ili ih bar ja nisam nikad video ovih godina).dragvorl napisao:Neki od BMW-a se rade za obuku, neki se popravljaju da budu operativni u saobracaju. Bas sam video nekih 5-6 komada starih BMW-a pokupljenih iz cele Srbije iz 70-ih i 80-ih koji treba da se sredjuju koliko delova ima. U NS inace ima dosta pandura na Beverly skuterima koji se stvore niotkud, vrlo nezgodno.H4wkeye napisao:Ja ovde u PO nisam video policiju na motorima godinama. Pre su bili, na onim belim BMW, a sad vec godinama ih ne vidjam. Gde li su nestali
- Day Walker
Mislio je da sam presretac pa me zaobisaopaja napisao:Dobro je da on nije video tebe.Day Walker napisao:Video sam danas novog Puntica sa kamerom. Dali su ih u promet definitivno

Brzine idu u H-a !!!

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Pa ne znam bas da su 2005-06, mislim da nisu nabavljali od 90-ih takve BMW-e. Na ovako nesto mislis, samo su kod nas beli?

- H4wkeye
Na tu foru da. To su modeli iz 90-ih? 

Imaju od prošle godine i bmw 1600 gt. Baš me zanima kako se dogovore ko će šta da vozi.

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Pa da, pravljeni do 2001. Dobri su to motori, ali policija to jako jako slabo odrzava. Nesto se sad pokrenulo sa mrtve tacke, ali odnos prema tehnici je jako aljkav. Motori imaju gume koje su totalno potrosene i matore manje vise kao sami motori...cak i kad se naruci recimo 10 guma dobije se 1-2.H4wkeye napisao:Na tu foru da. To su modeli iz 90-ih?

- Day Walker
Verovatno po cinovimaftj napisao:Imaju od prošle godine i bmw 1600 gt. Baš me zanima kako se dogovore ko će šta da vozi.

Brzine idu u H-a !!!

- H4wkeye
@dragvorl Steta, to su fantasticni motori. Ti BMW mogu da idu gde hoces i stvarno su izdrzljivi.
@DW Cisto sumnjam da ovi veci cinovi i znaju da voze motor, verovatno bi pali sa istog posle 100 metara
@DW Cisto sumnjam da ovi veci cinovi i znaju da voze motor, verovatno bi pali sa istog posle 100 metara

- Day Walker
Verovatno i zavisi od reona gde su rasporedjeni. Ko je vise za po gradu i blizu grada ne uzima najjace vec oni po magistrali.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4 Beta
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4 Beta
Sta god ljudi mislili njihovo delovanje je prvenstveno preventivno.Piros napisao:Jutros zanimljiva situacija sa vec cuvenim plavim A6 presretacem. Na cuvenom delu autoputa od ukljucenja sa Konjarnika do Dusanovca u zaustavnoj traci je stajao presretac sa sve ukljucenim blinkerima i pozadi strelicom koja pokazuje smer u levo. Verovatno je ispunio normu pa resio samo da upozorava vozace, jer nikoga nije zaustavio vec ih samo tako naterao da idu u levu traku.