Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od Floyd »

Mozes...da ne zalazis u 30ak % blizih predgradja :)
Posebno ne u vecrenjim satima...
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Eto vidis...a ima puno gradova u Evropi, pa valja izabrati neki bolji od onoga iz koga ides, kad se vec covek seli. Ja takvom logikom idem...
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Recimo Stokholm je trenutno hit. :mrgreen:
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
Incognito
Reactions:
Pridružio se: 01 Apr 2012, 22:06

Post od Incognito »

Policiju nisam zvao upravo iz razloga koje je Uros pomenuo.Imao sam vec jednu neprijatnu situaciju sa policijom kada sam danima morao da dokazujem nevinost o kojoj je bilo bespredmetno raspravljati,doduse to nije bio slucaj fizickog napada,ali opet nevezano za to nemam stvarno energije da se jos maltretiram sa policijom u drzavi Srbiji ovakvoj kakva jeste.Osim toga,iako ih nismo povredili doslo je do fizickog napada i sa nase strane u samoodbrani,ali to policiju sigurno nebi zanimalo kao sto ih ne zanima ni onaj nesrecni covek od pre par dana koji je stiteci svoju imovinu ubio onog provalnika.Tako da,samo mi fali da mi se jos oni okace o vrat i da me ispituju kojesta tipa zasto sam se usudio da se branim od napadaca.Sad kad se presaberem,mi smo postupili na najbolji moguci nacin,zastitili smo svoje zivote,jer je ludak bukvalno zamahnuo nozem i da mu nisam izbio noz iz ruke ko zna sta bi se desilo.Pogotovo je cudno u celoj prici to sto se sve desilo oko sedam sati ujutru od strane ljudi koji ipak nisu klinci,vec po izgledu imaju bar 30 ili vise godina,stariji su od mene.

@ Zuzazu,nismo mi ni imali sta da raspravljamo.Ljudi su nas jednostavno ni krive ni duzne napali tako sto su iz cistog mira fizicki napali drugara (gurnuli ga tako da je bukvalno pao) a onda kad sam ih upitao zasto su to uradili,krenuli su nozem na nas.Tako da smo se mi samo branili jer nam nista drugo nije preostalo.Ovde jeste tesko i kao neko ko je navikao da funkcionise iskljucivo po pravilima,tesko se snalazim u ovako neuredjenoj,nesredjenoj i nebezbednoj zemlji,ali s druge strane ovde imam posao,najblize clanove porodice,devojku,prijatelje sa kojima se druzim,tako da mi zaista ne bi bilo jednostavno da odem odavde zauvek.Idem ja relativno cesto u inostranstvo zbog posla i privatno,ali kad bih negde otisao za stalno osecao bih se kao da sam otisao na mars.Mozda to i ne bi bilo tako,ali imam takav utisak.

@ perfiko
Nisam ja nikoga licno prozvao ili uvredio,pa ni tebe.Zivi u ovoj zemlji mnogo dobrih,prepostenih ljudi,poznajem mnogo njih,ali ostajem pri stavu da je ipak vecina ljudi ovde jednostavno problematicna.Uzmi bilo koje dnevne novine ili jednostavo procitaj par poslednjih strana na ovoj temi,odi u banku,postu,opstinu i videces da se ovde jednostavno desavaju nenormalne stvari,javasluk,nepostenje,nemoral,kriminal u svim mogucim aspektima zivota.Pa ovde se dnevno desi nekoliko ubistava,velikih kradja i ne znam cega sve ne.Ne pamtim kad sam zadnji put proveo mirno vece u nekom lokalu,a da nije izbila neka tuca gde je neko nekome rabio glavu.I to sve u maloj zemlji od 7 milona ljudi.Ljudi su ovde popucali po svim savovima ... i sa zivcima i sa mozgom i ja to ne mogu da nazovem normalnim drustvom.Volim ja ovu zemlju i sve to stoji,jesam patriota,ali to ne znaci da treba da zatvorim oci pred realnoscu koja je crna da crnja ne moze biti i da pricam kako je sve u redu kad nije.
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Nisi nikoga lično, uvredio si sve stanovnike Srbije, ali u Srbiji su ljudi već na to navikli, pa se niko i ne obazire...Pa eto ja ne želim da se navikavam.
Zato najlepše molim da se uzdržite od takvih generalizacija. Ne interesuje me da li neko na forumu ima mišljenje za sebe da je glup, stoka, šljam... Ne ulazim u to, ima pravo, no to mu ne daje pravo da vređa i sve ostale trpajući nas u isti koš sa sobom.
A možda je Srbija zato tu gde jeste, jer se svak i sve skriva, u generalizacijama, iza većine.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
zuzazu
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:13

Post od zuzazu »

...ajd' ne jedi se, covek nije nista lose mislio da bi mu dva puta spocitavao... :pivo:
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

dragvorl napisao:Eto vidis...a ima puno gradova u Evropi, pa valja izabrati neki bolji od onoga iz koga ides, kad se vec covek seli. Ja takvom logikom idem...
Pa i u Srbiji imas gradove koji su bezbedniji od BG i NS ali svi znamo zasto niko ne trci tamo ;)
Manje-vise isto ti je i u Evropi...
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od dragvorl »

Da, nastavimo o temi, shvacena je poenta.
SlikaSlika
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

@perfiko

:bravo: :bravo:
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

perfiko napisao:Nisi nikoga lično, uvredio si sve stanovnike Srbije, ali u Srbiji su ljudi već na to navikli, pa se niko i ne obazire...Pa eto ja ne želim da se navikavam.
Zato najlepše molim da se uzdržite od takvih generalizacija. Ne interesuje me da li neko na forumu ima mišljenje za sebe da je glup, stoka, šljam... Ne ulazim u to, ima pravo, no to mu ne daje pravo da vređa i sve ostale trpajući nas u isti koš sa sobom.
A možda je Srbija zato tu gde jeste, jer se svak i sve skriva, u generalizacijama, iza većine.
Delim misljenje potpuno...
Zato sto je covek naisao na par budala,govori da smo svi sljam... A jos je gore sto ima ljudi koji ga podrzavaju...
Ako sebe ne cenite,voleo bih da bar mene cenite,a i druge ljude oko sebe...
Gledam po forumu i dosta se prica zapocinje bas na ovaj nacin...
Umesto da osudjuju ljude koji su odgovorni ili firme,fabrike,o cemu god da se prica,osudjuje se ceo narod koji nit je kriv,nit duzan...

Dakle,nema potrebe neko da se ljuti,samo skrecem paznju na generalizovanje koje ne podnosim :)
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Narod nije kriv??????

Kako bre nije kriv kada dopušta u još gore bira ljude koji ih vode!

Kako nije kriv?
Šta političari nas teraju motkom na birališta?

Sve je ovo ovaj narod izabrao!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Da si izabrao Baraka Obamu,ne bi ga ova 2 lika napala?
Ne bi neko pokusao da krade?
Ne bi milijarderi pravili malverzacije,sto rade svuda gde postoje?
Ajde malo ljudi vise da krenu da snose odgovornost za svoje postupke,a manje da im uvek neko drugi bude kriv...

A sto se ovoga tice:
samo polako napisao:I zbog toga što se vozači komunalnih preduzeća sa žutim svetlima ponašaju tako kako se ponašaju tebi je ok što je ovaj pijan jurcao 100km/h po gradu!
Jel to želiš da kažeš ili sam te pogrešno razumeo?
Procitaj moj post jos jednom,bez ostrascenosti,pa ces skapirati sta sam hteo da kazem...
Svi znamo da je voznja brzo i u pijanom stanju debilna i da svako za to treba da odgovara,ali skrecem i paznju na bahato ponasanje u saobracaju vozila komunalnog preduzeca...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od dragvorl »

Obratite paznju, bice lock ako nastavite u ovom ritmu.
SlikaSlika
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Meni nije jasno kako se neko može uopšte naći uvređen time što neko kaže recimo 'ljudi su govna'. Pre bih rekao da je problem u tom kome se našao uvređen.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Ja odustajem od komentara na ovu temu zarad mira na forumu! :)

:pivo:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Odgovori