Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Ah to 
Ma kakvi 5l...msm, moze to u nekim idealnim uslovima (kao sto i moj moze ispod 4) ali ovo je prosek (ono sto platis posle XYZ km)
Mada iskreno, ocekivao sam vise...

Ma kakvi 5l...msm, moze to u nekim idealnim uslovima (kao sto i moj moze ispod 4) ali ovo je prosek (ono sto platis posle XYZ km)

Mada iskreno, ocekivao sam vise...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nuk ne veruje ni kad mu kazes da benzinac u gradu trosi 10,4l 

Brzine idu u H-a !!!

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Pa hebes ga, moj scenic ide i vise od 8L u gradskoj guzvi
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja juce otisao do SM i nazad autoputem, na 120 na sat trenutna ispod 7 ka tamo, iznad 7 ka nazad, prosek ispao 6.5 litara. Ne da nema pravila sa atmo benzincima, nego bog otac ne moze da utvrdi prosecnu potrosnju u realnim uslovima...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Meni Oktavija 1.9TDI do 9l, ali baš najgore gužvare.nuk napisao:Pa hebes ga, moj scenic ide i vise od 8L u gradskoj guzvi
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Corolla TS BG-Jahorina-Bg ~8l, po gradu od 10.3-xx.xx zavisi od guzve nemam bord
320dA karavan e46 150ks po gradu ~7.5 autoput 5.5 Ibarska 80-90 4.8 Po Bordu sve
Fiesta Mk5 1.4 durashift po gradu 9, autoput ~5 po bordu
320dA karavan e46 150ks po gradu ~7.5 autoput 5.5 Ibarska 80-90 4.8 Po Bordu sve
Fiesta Mk5 1.4 durashift po gradu 9, autoput ~5 po bordu
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa normalno, ali ne ides 100% voznje u guzvi, pa ti ni prosek nije preko 8l.nuk napisao:Pa hebes ga, moj scenic ide i vise od 8L u gradskoj guzvi
Astra se potrosnja u stani kreni guzvi poveca na 11l-11,5l. Ipak mu je zapremina 1600ccm
Brzine idu u H-a !!!

jeste, vise nego korektna. pisao sam o trenutnoj potrosnji na normalnim konstantnim brzinama na autoputu za taj auto, stvarno je impresivno stedljiv, ali doduse na racun dugog poslednjeg stepena prenosa i slabije elasticnosti u istom...u odnosu na druge automobile sa 250ks...Floyd napisao:Sretnem juce kolegu iz bivse firme i prica mi da je uzeo 328i F30.
Pitam ga za potrosnju i kaze da za 10kkm koliko je presao nije uspeo da spusti prosek ispod 9l...trenutno mu je na 9.5l...
To je prosecna potrosnja za preko 1000km, kombinovano...
Po meni, sasvim korektna potrosnja za benzinca od 250ks.
inace, kad smo kod 250ks, covek koji je kupio megan 3 rs250 a pre toga vozio civic type r 201ks, kaze da mu megan trosi 3l manje

Svaka vama cast na potrosnjama 
Ja kada idem lagano,potrosnja po gradu je oko 8l,osim uvece,tu se spusti i na 7,do 8 max...
Kada vozim normalno i po ceo dan,ode potrosnja preko 10 veoma lagano...
Klima i leto,ide i oko 13l...
Otvoreno,zavisi koliko ga dzibrim,ali neki prosek do recimo Zlatibora,gde sam najvise gledao koliko trosi,kada sagledam nekih 5 odlazaka i dolazaka je oko 6.5l...
Autoput najcesce oko 7l...
Land Cruiser ne spusta ispod 13l...
Kada ga ja dovatim,ode i do 18,19l...
Na otvorenom moze ispod 10 da ide...

Ja kada idem lagano,potrosnja po gradu je oko 8l,osim uvece,tu se spusti i na 7,do 8 max...
Kada vozim normalno i po ceo dan,ode potrosnja preko 10 veoma lagano...
Klima i leto,ide i oko 13l...
Otvoreno,zavisi koliko ga dzibrim,ali neki prosek do recimo Zlatibora,gde sam najvise gledao koliko trosi,kada sagledam nekih 5 odlazaka i dolazaka je oko 6.5l...
Autoput najcesce oko 7l...
Land Cruiser ne spusta ispod 13l...
Kada ga ja dovatim,ode i do 18,19l...
Na otvorenom moze ispod 10 da ide...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Daj brate Heroj nemoguce. Moj c220 trosi oko 10 l-voznja kreni stani, potapanje kada treba. Ako bih ga vozio nezno, ne bi presao 8 (probao, vise puta, vise dana, samo me smara da vozim tako)
A moj je 25-30 ks jaci.
A moj je 25-30 ks jaci.

Evo kako ume da bude...
Ali sada mi je oko 8l potrosnja,jer ga vozim uvece najvise...
Preko dana u guzvi tuce 10l sigurno...
To je sam centar BG-a,gde su guzve najvece,da se razumemo...
Ja maltene nikada ne prelazim prosek od 20 km/h...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Jbg. to je neki prosek za normalnu upotrebu a ne max moguca potrosnja.Xepoj87 napisao:Svaka vama cast na potrosnjama
Ja sam sa Alfom uspeo da napravim prosek preko 14l kad sam ostao blokiran u Parizu na dan zavrsne etape Tour de France.
Ali to ne mogu da nazovem normalnom eksploatacijom...