Ako te zaustavi patrola, znaci da si napravio takvo sranje da ti je vozacka dozvola najmanji problem.
Ja ako sam ih video dvaput za poslednjih par godina i to tako stoje bezveze negde pored puta. Pricam o tom pogranicnom delu i samom Segedinu. Kad se krene ka Budimpesti, onda ima i radara, ali svakako te nece dirati ako vozis iole po propisima. To samo u Srbiji policija zaustavlja radi "redovne kontrole".
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Par puta saobracajnu, cisto da bace pogled, jedino su Bugari jednom uporedjivali broj sasije jer smo isli sa 3 ista Mercedesa, pa im bilo cudno.
Inace mi ne traze ni ovlascenje, ni nalepnicu, a kamoli medjunarodnu...
Idem u petak u Budimpestu, pa cu javiti.
Koliko je sad vinjeta?
Trazili samo saobracajnu na granici, nije bili problema... posle sam se i "vozao" po Madjarskoj posto sam usao u SRB na Backom Bregu, jedna kola bila ispred, na Horgosu zbog nekih radova guzvanjac...
Pre neki dan sam ušao u Sloveniju preko HR i nigde ni pomenuli nisu ni međunarrodnu vozaćku ni oznaku države na kolima. Izgleda da je i njima dosadilo.
Inače, ako neko putuje u Sloveniju, neka se dobro čuva prekoračenja brzine, deru.
Vinjeta 15€ 7 dana