Gde se moze proveriti legalnost auta u Novom Sadu?
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Gde se moze proveriti legalnost auta u Novom Sadu?
Prilikom prve registracije polovnjaka iz uvoza, mup-u daje se pisana izjava vezana za proveru vozila gde se pominje rok od 30dana a cest je slucaj da mup oduzima vozila i posle par godina ako se vozilo nalazi na interpolovoj poternici ili kako se to vec zove. Pisalo se po novinama, bilo je vise slucajeva
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ujak je bivsi pandur tako da je i kod njega provereno 100%Puzo81 napisao:@Heineken ko zna sta rade.
A 100% znam da je poznaniku provereno kao i meni jer sam isao preko komandira al eto,oduzeli mu.

U HR su mu rekli da je kompletan deo gde se nalazi broj sasije isecen i ubacen tj. zavaren drugi od istog modela VW Bora..Piros napisao:@Heineken: Po meni tvoj rodjak bi trebalo i od drzave da naplati odstetu,jer je auto ukraden u Srbiji i morao je da ima poternicu u sistemu, ako nisu prekucavani brojevi
Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Pre nego sto ce ga pustiti iz pritvora rekli mu da ce biti sproveden do granice sa Srbjom, kada su ga pustili skoro da su ga sutnuli u bulju iz stanice tako da je morao peske desetak km do granice

Rekli mu da ce biti obavesten posle nedelju dana sta je tacno bilo sa autom posto treba detaljno da ga pregledaju vestaci ili ko vec, naravno proslo vise od mesec dana niko nije zvao, kada je on zvao taj sto je zaduzen za njegov slucaj nikada nije u stanici itd itd ma komedija..
Bio je na sudu pre par dana nisam ga ni pitao sta je bilo, ima vec dve godine kako je auto oduzet..
Danas sam sa burazerom bio u SUP-u u N. Sadu da proverimo legalnost auta, i dobili odgovor da provera moze da se radi samo uz sucki nalog. 

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Nema ti druge sem trazi vezu pa proveri.