Мени Сузуки СЏ4 стиже ускоро, и искрено једва чекам. Што се тиче поређења са Дустером, то су чини ми се две различите класе аутомобила, тј. Б и Ц сегмент, мада нисам неки стручњак па ми опростите ако грешим, али свеукупно гледано, СЏ4 од 14.000 је по мени свеукупно бољи од Дастера који кошта 14.000. Реално, Дастер без 4 пута 4 погона не вреди, јер му је то уз клиренс практично једина предност. Ем је ружнији (мени) ем је квалитет генерално лошији...додуше јесте мало већи унутра, али опет - два различита сегмента... Дакле, за исте паре, добијате сџ4 4пута4 у фул варијанти, и огољени Дастер са погоном на предњим точковима, чиме му се губи основна сврха због које је и прављен. А иначе, пре годину дана сам меркао да узмем Дастер-а али нисам имао пара и изгледа да је тако и боље. Узгред, исти дан сам седео у новом Степвеју, и новом СЏ4, и разлика у ентеријеру и квалитету истог је небо и земља у корист Сузукија (Тај Степвеј у коме сам седео кошта 11.000, а сузуки 10.500) А што се Панде тиче, нисам је возио, али ми је Панда увек асоцијација на доставно возило а не на неки кросовер, притом је мања од СЏ4, а куд ћеш мање од СЏ4, ја имам 2 метра и 110 кила, и Сузуки ми је на самој граници хехе
Утиске након 5000 км ћу написати кад пређем 5000 км, али се надам да ће бити позитивни.. Иако сам свестан свих мана које овај Сузуки има, верујем да ће ми свеукупни утисак бити из фазона -

али ајд видећемо...