Preporučeni AUTO-TESTOVI sa Interneta
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Preporučeni AUTO-TESTOVI sa interneta
Sa akcentom na "bez puno razmišljanja"... 

meni je samo jako smesan taj start, gtr se kao iz katapulta ispalio, neverovatno... nisam vozio nijedan, a da sad biram prvo bih verovatno uzeo m5 jer takvih vise u buducnosti nece biti, a gtr-ova ce biti koliko hoces...
Mislim da bi bilo cupavo iz leteceg starta sa 70-80... Tesko da bi GT-R pobegao... Ovo sa starta je ocekivano...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- starac vujadin
Što Dragane misliš da takvih M5 neće biti u budućnosti? Sigurno će se praviti, sve jači, otuđeniji i bezličniji. A GTR-ova u budućnosti možda i neće biti jer Japanci odmah gase sportske modele bez imalo emocija čim ih uhvati neka kriza.
Ozbiljnostarac vujadin napisao:Sa akcentom na "bez puno razmišljanja"...

GTR je dobar za potezanje ali meni totalno glupav auto...
Kao drugi/treci (da imam visak love) bih ga mozda uzeo ali kao primarni, nema sanse.
Mada kad bolje razmislim ima toliko zanimljivijih (nisam rekao brzih) sportskih automobila od GTR-a.
M5 ti je "sve u jednom"

U svako doba M5.
Da ne bude da je zato sto je BMW, i neki AMG bi uvek uzeo pre GTR-a.
Da ne bude da je zato sto je BMW, i neki AMG bi uvek uzeo pre GTR-a.
Naravno, to mu je samo jedan plus viseLaki021 napisao:Da ne bude da je zato sto je BMW

Ja bi i RS6 uzeo pre GTR-a a poznat je moj stav o karavanima.
Kako smo krenuli na kraju cemo radije ici peske, pre nego da vozimo GTR 

samo vas citam 

- starac vujadin
Pa, nije baš dobar samo za potezanje. On je sjajan sportski auto sa mnogo talenata u sebi, slično 911. Ja lično nisam neki njegov ljubitelj, ali ga jako poštujem i cenim. Ne mogu stvarno da ga nešto poredim sa M5...nije ista kategorija, a i nije dobro za BMW.Floyd napisao:Ozbiljnostarac vujadin napisao:Sa akcentom na "bez puno razmišljanja"...
GTR je dobar za potezanje ali meni totalno glupav auto...
Kao drugi/treci (da imam visak love) bih ga mozda uzeo ali kao primarni, nema sanse.
Mada kad bolje razmislim ima toliko zanimljivijih (nisam rekao brzih) sportskih automobila od GTR-a.
M5 ti je "sve u jednom"
ostadoh ti duzan odgovor, m5 se ovakav vise nece praviti, bas kako si i rekao. visokoturazni atmo motori na prvom mestu, a posle i sama takva konstrukcija automobila. nekome se mozda to ne svidja, meni se svidja...uostalom, razlog je slican onome zasto bi ti prvi izabrao pre clio 3 rs nego clio 4 rs...
sa druge strane, koncepcija automobila tipa gt-r nije ni izbliza toliko izeksploatisana i mislim da je pred njom jos jedan solidan zivotni vek...
gt-r i m5 su jako razlicite koncepcije automobila, i kao dva auta slicne snage imaju vise razlicitosti nego slicnosti, jednostavno su dva razlicita koncepta...
sa druge strane, koncepcija automobila tipa gt-r nije ni izbliza toliko izeksploatisana i mislim da je pred njom jos jedan solidan zivotni vek...
gt-r i m5 su jako razlicite koncepcije automobila, i kao dva auta slicne snage imaju vise razlicitosti nego slicnosti, jednostavno su dva razlicita koncepta...
M5 vec nije atmo 
Zapravo ima dve turbine.

Zapravo ima dve turbine.
@Dragan
Iskreno,onda ti je prosli M5 V10 atmo daleko bolji izbor
Ovaj je vec "dosadan"...
Nesto si ti tu pobrkao,ovaj nije atmo,nego twinturbo 4.7
Iskreno,onda ti je prosli M5 V10 atmo daleko bolji izbor

Ovaj je vec "dosadan"...
Nesto si ti tu pobrkao,ovaj nije atmo,nego twinturbo 4.7

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.