Danas sam video Clio 2, austrijske table, KO - ACAB
Inace glavni problem na svim tim protestima je sto se uvek nadje neka grupa koja napravi varnicu (cesto po necijem naredjenju) i onda krene kako krene.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Jedva sam uspeo da se dovucem kuci iz NS-a, pocelo kvacilo da me zeza kod Indjije, kao da sam znao sta ce se desiti pa nisam isao preko Iriskog venca ( promasio skretanje ) da sam otisao na Iriski venac tamo bi i ostao sigurno..
Iskoristio jutro da zamenim ulje... Krenem da odvrnem šraf na karteru i vidim da treba imbus 12 Pozajmim alat, odvrnem i krenem da skinem filter, kad ono velik lanac ... Sve u svemu sat vremena zanimacije
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Geza napisao:Iskoristio jutro da zamenim ulje... Krenem da odvrnem šraf na karteru i vidim da treba imbus 12 Pozajmim alat, odvrnem i krenem da skinem filter, kad ono velik lanac ... Sve u svemu sat vremena zanimacije
Mogao si ga samo probusiti i odvrnuti srafcigerom. Seljacki, znam.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ja sam u bedaku ceo dan. Eno komšija raspalio roštilj u dvorištu. Jedino me žena malo obradovala sa dobrim ručkom, inače sam baš skenjan jer vreme nije bi blizu tako loše kao što su najavili.
Gde su ti meteorolozi da mi objasne kako je danas ceo dan sunčano, kad cele nedelje najavljuju kišu za danas?