Ni ja nemam pojma sta je ovo... Izgleda da smo ti i ja bili vec matori kad se ovo pojavilo.swemir napisao:sta je to koala, prvi put vidim to
Imali smo, nismo znali
Re: Imali smo, nismo znali ...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Dovoljno da se mi od 30tak osecamo kao klinci 
@Bajker
Moj je kupljen par godina kasnije a preziveo je torturu samo zato sto mi cale nije dao da se igram s'njim bez nadzora
Secam se da je stajao na plakaru u mojoj sobi i nikako nisam mogao da dodjem do njega dok sam sve ostale igracke na daljinski polupao.
Kasnije sam se bas igrao s'njim da bi mu, kad sam bio u osnovnoj skoli, ugradio jaci elektromotorcic (tjunirao sam ga) te je tad isao kao lud
I sad je negde u podrumu tamo kuci a u kakvom je stanju, ne bih znao...
Moj je kupljen par godina kasnije a preziveo je torturu samo zato sto mi cale nije dao da se igram s'njim bez nadzora
Secam se da je stajao na plakaru u mojoj sobi i nikako nisam mogao da dodjem do njega dok sam sve ostale igracke na daljinski polupao.
Kasnije sam se bas igrao s'njim da bi mu, kad sam bio u osnovnoj skoli, ugradio jaci elektromotorcic (tjunirao sam ga) te je tad isao kao lud
I sad je negde u podrumu tamo kuci a u kakvom je stanju, ne bih znao...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ihaj, tih sladoleda je bilo raznih...
Bio je i neki Menti, cini mi se da je bio fin, al se kratko pravio...
Uh, kapri mi je bio najbolji 
Secam se da su svojevremeno on i coko moko kostali dinar.
Secam se da su svojevremeno on i coko moko kostali dinar.
Rumenko rules
I danas tamanim frikomov
I danas tamanim frikomov
Seća li se neko ovih sladoleda u lopticama, pojedeš sladoled ostane loptica
.

EDIT
Našao sam jedan forum sa temom sličnom ovoj i vidim Dvojni C, obavezno smo takve sokove nosili na izlete, ekskurzije uz sendviče, potražim veću sliku, kad sve se ponavlja ista, neverovatno koliko smo postali nostalgični. Kopirao sam i ove žvake - cigarete.
Pušili smo, nismo znali
!

EDIT
Našao sam jedan forum sa temom sličnom ovoj i vidim Dvojni C, obavezno smo takve sokove nosili na izlete, ekskurzije uz sendviče, potražim veću sliku, kad sve se ponavlja ista, neverovatno koliko smo postali nostalgični. Kopirao sam i ove žvake - cigarete.
Pušili smo, nismo znali

Poslednja izmena od Miki u 21 Feb 2012, 23:50, izmenjeno 1 put ukupno.

Miki napisao: Kad smo već kod sokova, da li se neko seća "Gringo" soka ? To je jedini sok koji se jeo, a ne pio.
Radilo se u prašku namenjenom za rastvaranje sa vodom, ali mi smo ga lizali sa dlana ... i utrljavali devojčicama u kosu.
Prodavao se u kesicama, a najviše sam voleo onaj sa ukusom ananasa.
Nema slike na netu :tuzan: .
Nedavno sam pokusavala da se setim kako se "to" zvalo... Inace nikad nisam probala da napravim sok od "toga"...
Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
A limunko, ko ga se seća je stvarno matorGrujic napisao:Ihaj, tih sladoleda je bilo raznih...
I hladise se secam... 
Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
@Modesty
I ja sam bio jedan od manijaka koji je jeo cedevitu kasikom
Posle su je moji krili...
A najruznije zvake koje su se najvise kupovale...

I ja sam bio jedan od manijaka koji je jeo cedevitu kasikom
Posle su je moji krili...
A najruznije zvake koje su se najvise kupovale...

Sećam se ovih sokova Deit i Swing, prodavali su se u zelenim staklenim flašama kao od kisele vode.Modesty napisao:
Nedavno sam pokusavala da se setim kako se "to" zvalo... Inace nikad nisam probala da napravim sok od "toga"...Isto tako smo jele Cedevitu kasikom, bez vode... U velikim kolicinama. Posle su se prosirile one price da je kancerogena ili sta vec... Nije mi bilo svejedno...
A što se sokova tiče, pronašao sam dosta sličnih tema, izgleda da ih niko nije mutio
Bila je to čista hemija, limunska kiselina, boje, arome, veštački zaslađivači, pa evo ne fali nam ništa, a Bogami smo se najeli toga
EDIT
Bio je Deit sa ukusom pomorandže i limuna
Poslednja izmena od Miki u 21 Feb 2012, 23:57, izmenjeno 1 put ukupno.

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ne mogu da se setim onog sladoleda, bila je 1996. godina, Frikomov čini mi se, zapravo smrznut sok i kako ga jedeš tako moraš da ga istiskaš iz nekog kao fišeka, bio je pomorandžast ukus rekao bih, i pakovanje neko narandžasto žuto koliko se sećam, zna li neko? Bilo ga je godinu dve i ne više.
Edit: Setio sam se Calypso!!!
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak ... 9776_n.jpg

Edit: Setio sam se Calypso!!!
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak ... 9776_n.jpg
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Auuu secam se...
Njega jedno vreme dugo nije bilo, a bio je na slici na sanducima... I to je nama deci postao mit, stalno smo pitali jel ima Calipso... Onda je jednom stigao, prodao se jako brzo, a sva deca su dobila upale grla jer su uzeli po par komada
Posle ga je bilo duze vreme u prodaji...
Njega jedno vreme dugo nije bilo, a bio je na slici na sanducima... I to je nama deci postao mit, stalno smo pitali jel ima Calipso... Onda je jednom stigao, prodao se jako brzo, a sva deca su dobila upale grla jer su uzeli po par komada
Posle ga je bilo duze vreme u prodaji...