Slatkiši & čokolade & kremići :)
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Čitao sam negde da je upravo je to razlog. Nakon što je Ferrero preuzeo Kinder, Kinder Lada je ugašena.fq400 napisao:u SFRJ i još nekim okolnim zemljama. Malo je čudno jer je to sigurno tržište od 30+ miliona ljudi, a nešto nemam utisak da je ugrožavala tržište Nutele.
Uskoro otvaraju i fabriku na Altini.Floyd napisao:Nutoka je jeftinija alternativa Nutella-i koja se prodaje u Aldiju![]()

Bane, ne valja slatko da se jede ovako kasno, nego odma' u brauzeru ubij tab sa ovom temom do sutra ujutro.bane valjevo napisao:Sta sad radi na Karaburmi??? Koja jebena prodavnica, poceo sam da drhtim koliko mi se jede nesto slatko!!!

Širim haos!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Meni je isto ta Nutella ništa posebno, gorka i opora, ne možeš da je konzumiraš samu 

To mozda ti ne mozes!!Uroš S. napisao:ne možeš da je konzumiraš samu

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ovaj je mogao oprati kosu,bar za slikanje xD
Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk
Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ovu temu treba zakljucati. Pa onda obrisati. Pa onda formatirati server i spaliti hosting kompaniju.
Jebote, otkad razglabate o kremicima, pojeo sam teglu Nutele i 2x pola kile eurokrema! Zena misli da sam usao u klimaks ili tako nesto: odem po pelene, vratim se sa teglom necega....
Jebote, otkad razglabate o kremicima, pojeo sam teglu Nutele i 2x pola kile eurokrema! Zena misli da sam usao u klimaks ili tako nesto: odem po pelene, vratim se sa teglom necega....
Koristi alternativu covece! 
pekmez -> mozes sam da doziras koliko ce da bude sladak, odnosno koliko ces secera da stavis

pekmez -> mozes sam da doziras koliko ce da bude sladak, odnosno koliko ces secera da stavis

onda bolje nemoj da psoecujes temu, planine i doline, sta bi onda uradio

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Rakhil napisao:Ovu temu treba zakljucati. Pa onda obrisati. Pa onda formatirati server i spaliti hosting kompaniju.

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rakhil
Onda bi zena mislila da sam usao u pubertet ponovoswemir napisao:onda bolje nemoj da psoecujes temu, planine i doline, sta bi onda uradio![]()

Rakhil napisao:odem po pelene, vratim se sa teglom necega....

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Doneseš li bar pelene? 

- Rakhil
Kako kad.... 

Ferrero je vlasnik licence Kinder Lade još od 1981. tako da je nije preuzeo da bi je ugasio. Jednostavno su prestali da je proizvode, ko zna iz kojih razloga. Isto kao što se desilo i sa JET bombonama, ako ih se iko seća... Toliko su retke da ni na Guglu nema slikamethane.master napisao:Čitao sam negde da je upravo je to razlog. Nakon što je Ferrero preuzeo Kinder, Kinder Lada je ugašena.fq400 napisao:u SFRJ i još nekim okolnim zemljama. Malo je čudno jer je to sigurno tržište od 30+ miliona ljudi, a nešto nemam utisak da je ugrožavala tržište Nutele.