crni napisao:s obzirom da kuci nemas tako los sistem cudi me da ti se ovo svidja. meni je katastrofa. imao sam altec lansing 2.1 i to je 100 svetlosnih godina ispred ovog zvuka.
takodje, kod cerke u sobi stoji panasonik pm-15 i on je 100 svetlosnih godina ispred, tako ako je u sx4 panasonik sigurno je neki najjeftiniji.
Pa I mene čudi, Getz je imao vrlo dobre zvučnike (bez visokotonaca) lep zvuk je imao, ovde u suzi nije ništa ekstra

ali se sve lepo čuje - za auto mi je skroz ok
Verovatnoi je stvar očekivanja ali I
podešavanja, kod nas često ljudi napanje I basove I visoke pa dobiješ neki "bunar" zvuk (kod druga u novom Citroenu C5 je sve nešto prštalo - al ko zna kako je podesio)
Imao sam u firmi -altec lansing 2.1 zvučao je prilično loše , odmah sam ga vratio - čuo se samo nizak bas I cvrčavi visoki. možda samo taj model (mislim ALTEC-LANSING-VS4121) inače su na dobrom glasu.
crni napisao:deveti zvucnik je i meni enigma. nisam mogao da ga lociram. ako je na sredini i ako su imali ideju centralnog zvucnika to je nebuloza, jer je ceo sistem stereo i centralni zvucnik nema funkciju kakvu bi trebao da ima
ma, verovatno neka sminka i loznjava
jedino ako svira niske frekvencije - pošto one nisu usmerene... al čemu to?
ovo mađari nude kao dodatnu opremu
2db, 65W power, 80-17500 Hz frequency range, two-way