A tablet,da kida,kida

Pa nista ako ti treba bas tabletNexT napisao:Sta ti drugo pada na pamet?
Bilo koji Windows RT tablet ce ti zavrsiti ovaj posao ali imaj u vidu da su modeli za integrisanim WWAN (3G, 4G) modulom prilicno skuplji.NexT napisao:Sto se tice os-a, trebaju mi neke osnovne stvari u Office-u kucanje nekih radova, pravljenje listi u Excelu, otvaranje PDF-a itd, a sve to moze i mobilni da uradi.
Nisam ja nesto zahtevan, samo volim da mogu i u kolima da uradim neke stvari, kad mi dodje inspiracija
I bilo bi kul da ima 3g, cisto da ne moram iskljucivo WiFi da vatam.
17ica je po mom misljenju "prenosni desktop" i kao takav je praktican ljudima koji nemaju prostor a ni potrebe za desktop racunarom...odradi sta ima pa ga lepo spakuje u plakarftj napisao:Pa upravo ako se laptop retko pomera onda i gubi svoj smisao? Zar nije bolje imati 13" laptop + 24" ekran i normalnu tastaturu i miša nego 17" laptop?
Evo kakva je kod mene situacija. Desktop mašina je primarna i ima 24" i svoj sto. Laptop stoji na trpezarijskom stolu 90% vremena, ali mora ponekad da se skloni. Tu nemam gde sa dodatnim monitorom. Isto mi eksterni monitor ne igra posao ni kad odem na put, a skoro uvek idem kolima pa opet težina i dimenzija laptopa ne igraju ulogu. I na kraju nekad radim kod drugara u ofisu i tamo mi stoji drugi 24" i eksterna tastatura i za tu primenu bi komotno mogao i manji laptop ali glupo uzimati još jedan kad već imam ovaj.ftj napisao:Pa upravo ako se laptop retko pomera onda i gubi svoj smisao? Zar nije bolje imati 13" laptop + 24" ekran i normalnu tastaturu i miša nego 17" laptop?