Pretpostavljam da su svi upuceni u detalje oko najveceg IT sajma u Evropi. Posto moja firma redovno izlaze na sajmu, svake godine dobijemo besplatne karte za potencijalne partnere i goste koje se uglavnom ne iskoriste. Zato sam resio da obradujem nekoga ko bi da ide, a ne daje mu se 33 evra dnevno za ufur na sajam.
Dakle, dzaba karte za Cebit koje pokrivaju i gradski prevoz u Hanoveru. Jedna karta vazi za jedan dan na sajmu, s tim da mozete dobiti onoliko karata koliko vam treba. Ako bude zainteresovanih, pojasnicu proceduru registracije. Super bi bilo da se skupi par ljudi pa da se zapali kolima, mi smo tako isli pre 3 godine i ludacki je road trip po autobahnu
Lepa ponuda. Hvala što si se setio nas ludaka sa foruma.
Treba tu dobro sabrati troškove, mislim da bar četvoro ljudi treba da ide, ali je u svakom slučaju ušteda na kartama ako se ostaje 2-3 dana. Siguran sam da toliko i treba da bi se sve obišlo.
Pa troskovi nisu ubistveni. Dva moja ortaka su bila pretprosle godine na istu foru i izaslo ih je par stotina svakog.
Tamo i nazad kolima je oko 3000km, da se pegla po autoputu pa opet pokrije 300 evra goriva. Tamo se moze lako naci smestaj u okolini Hanovera, recimo 20 km od samog sajma za 15 evra po coveku. Klopa nije skupa, pivo isto, dakle samo treba avanturistickog duha
EDIT:
CeBIT 2012, 06 to 10 March
CeBIT as the heart of the digital world
CeBIT is the digital industry's biggest, most international event. Thanks to its unique combination of exhibition, conferences, keynotes, corporate events and lounges, CeBIT represents an unrivaled tool for doing business and sealing deals.
CeBIT visitors will be treated to very latest digital trends, industry news and inspired innovations at the tradeshow's home base in Hannover, Germany. Trending topics identified by leading thinktanks - Big Data, Cloud Computing, Mobility and Social Media - are the focus of the upcoming event, under the overarching theme of "Managing Trust - Trust and security in the digital world." Solutions and concepts dedicated to these topics will be featured in particular at the CeBIT Security World and the Professional Data Center, with thematic tie-ins enjoying high visibility throughout all of CeBIT.
Poslednja izmena od Bax u 22 Feb 2012, 00:47, izmenjeno 1 put ukupno.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Tema opet aktuelna za Cebit 2013 od 5. do 9. marta. Sve isto kao prosle godine, moja firma deli besplatne ulaznice ko hoce da ode.
Druga stvar: svaki put kad idem u Nemacku, obidjem Konrad, Media Markt i sve ostale radnje sa tehnikom i slicnim stvarima. Ove godine cu da trazim neke komponente za cuning-smajling enterijera u Focusu (led, prekidaci, razna sranja) pa mogu da usput donesem jos nekome sta mu treba. Na primer, secam se da ima da se uzme Aux In za Renoove fabricke muzike, tj. napravljen kablic za nekih 10-15 evra, Plug&Play. Ako nekome nesto slicno padne na pamet, ima vremena do marta da se izjasni.
Svaka čast Rakhil!
Ja bih svakako išao da nisam ceo mart u Grčkoj
Mislim da uopšte nije problem da se 4 čoveka dogovore i da odu tamo, bio bi dobar provod i ima se šta videti a sajmu.
Još nisam bio na "Cebitu" ali sam bio recimo dva puta na sajmu u LA i ako je Cebit upola kao tamo, treba otići.
Jedini "problem" je što ne umem da stanem kad počnem da pazarim gadgete i tako te "sitnice"