Cek, cek, ova je za crveno svetlo ili je jedna kamera za i prekoracenje i za prolazak na crvenoVladapetr napisao:Kamera je već odavno postavljena kod Juge, raskrsnica Nikole Tesle - Trešnjinog cveta. Mislim da snima samo ka Ušću.methane.master napisao:I meni se čini. Inače potpuno slučajno sam imao upaljen Navigon kada sam tuda prolazio prošle nedelje. Auuu kad je počeo da pišti, a ja se odmah setio DuleXa. Počeo je da pišti za kameru još odmah posle hotela Jugoslavija. Nisam znao da ih ima i tu.Bax napisao:Ja kolko vidim svi su snimljeni na pravcu iz Zemuna?
Ovo sa Herojeve slike mi ne liči na tu raskrsnicu zbog ovog ostrva sa leve strane koje se sužava. Sve mi se čini da je takva perspektiva kako sam napisao, od Brankovog ka Zemunu kod Ušća. Videćemo kad se pojavi, da nam pojasni gde je napravio ovo nedelo![]()
A ja se ceo dan presabiram da li sam i koliko puta prošao tuda u zadnja 2 meseca, kada te uhvati zeleni talas auto bukvalno sam poleti...
O kamerama za snimanje saobraćaja
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: O kamerama za snimanje saobraćaja
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
E moj Stjepo, lako je vama u UE. 5-6 solitera sa imenima koja su komplementarna onima u štali, naravno da je lako orijentisati se, a vidi ovde koji rusvaj.Stjepa napisao:To onda kada je Deda Mraz bio na tajnom zadatku?methane.master napisao:Inače potpuno slučajno sam imao upaljen Navigon kada sam tuda prolazio prošle nedelje.![]()
Toliko često voziš da za svaki slučaj ipak pališ navigaciju u bg-u kako se nebi pogubio.

Manemo zaje*anviju... Prethodnog dana malo sam proveravao kako Navigon rekalkuliše rutu kada skrenem sa iste i koliko precizno saopštava neke udaljenosti, a eto slučajno sam saznao da ima i raspored kamera po BG i hvala mu na tome.

Širim haos!
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
nije problem i za Igo, ubacis poi koji ti trebaju, sve je detaljno uradjeno mada, trenutno nije tesko zapamtiti lokacije kamera jer ih nema puna a ruku na srce, uocljive su takodje
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jesu uočljive, čak ispred većine uredno stoji i znak, ali evo recimo za gore pominjanu nisam znao. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Clan 332. stav 1. tacka 8.paja napisao:Kretenče da li si dobio uz slike i Zahtev za pokretanje prekršajnog postupka? U njemu mora da piše po kom članu i stavu te terete.
Inače sve ispod 101 je niža kategorija. Zakon je tu jasan.
Rekao bih ja da oni mene ipak terete za 21-50 km/h ?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Da. Spaslo te 0.7 km/h. 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kroz iglene uši
Inače, ne mora da znači da za ovo sleduje 30 dana zabrane, imajući u vidu da je pri samom vrhu kategorije možda klepe i malo više...

Inače, ne mora da znači da za ovo sleduje 30 dana zabrane, imajući u vidu da je pri samom vrhu kategorije možda klepe i malo više...
Ne znam odakle ti i ta informacija. Znam da za novčani deo zavisi od toga da li si prethodno kažnjavan i da li si zaposlen i izdržavaš li porodicu a ne da li si u donjoj ili gornjoj granici.
- Grujic
- Moderator
Lepo, novčana je po principu od-do, a zabrana je formulisana kao "u trajanju od najmanje od..." Znači može više, i bio je takav slučaj na prošlom forumu, čovek je dobio 2 meseca iako je minimum 30 dana
Ma to je ok, nego nisam siguran da to zavisi od toga da li si na početku ili kraju raspona prekoračenja nego da li si kažnjavan itd.
- Grujic
- Moderator
To je na sudiji 

Vidim ja da ce keva da ide 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
MAMINA MAZOXepoj87 napisao:Vidim ja da ce keva da ide

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Budi musko suoci se sa kaznom, ne krij se iza suknjeXepoj87 napisao:Vidim ja da ce keva da ide