Hot hatch
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
Re: Hot hatch
U GTC nije isao, u obicne astre jeste i to u prve serije z20let iz astre g, do 2007 kad se pojavio z20leh i nakon toga je prestala proizvodnja i ugradnja tog prvog turbo eco-tec-a i u obicne astre 

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
Naravno da je isao i u GTC...
Malo bi bilo glupo da je isao u karavana a nije u GTC...
Edit: Evo ti primera koliko hoces...
http://suchen.mobile.de/auto/opel.astra ... O_OR_THREE
Malo bi bilo glupo da je isao u karavana a nije u GTC...
Edit: Evo ti primera koliko hoces...
http://suchen.mobile.de/auto/opel.astra ... O_OR_THREE
To msm. Kad sam rekao 2.0T mislio sam na taj od 200ks sto mi je slabo za jedan opc te klase.
Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk
Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk
jedna ovakva astra sa 5 vrata, 2.0t je bila na prodaju u komnenovicu valjda prosle godine, cak je i cena bila korektna...
Koja je fora (ne racunajci registraciju) sa BMW-om 130i...gledam da moze da se pazari prilicno jeftinije nego S3 

130 je bio malo jeftiniji od s3ojke kao nov. 135 je bio pandan s3ojci cenovno.
Ok, hvala na info.
Nisam znao da je bio jeftiniji
Nisam znao da je bio jeftiniji

Koliko mi je gadna nova jedinica u bilo kojoj izvedbi... 
Performanse ne sumnjam da ce biti odlicne...

Performanse ne sumnjam da ce biti odlicne...
Impresivne performanse u najavi 
Sto se izgleda same serije 1 tice, ni meni sa slika ne deluje nesto ali sam je pre neki dan malo bolje zagledao u gradu i mogu reci da i nije tako losa.

Sto se izgleda same serije 1 tice, ni meni sa slika ne deluje nesto ali sam je pre neki dan malo bolje zagledao u gradu i mogu reci da i nije tako losa.
Ni meni se ne sviđa ni kec ni trojka uživo. Ali bmw igra na to da ti se s vremenom svidi i onda ti je duže vreme aktuelan. Za razliku od alfe koja ti je u startu prelepa pa dosadi posle godinu dana 

Ja sam je video uzivo na sajmu u Frankfurtu, bilo ih je 5-6 na njihovom standu, od toga jedna u kompletnom M Performance Pack-u i opet mi je bila skroz ruzna. Prethodna mi je bila mnooogo lepsa, narocito u M-Paketu...
A sto se Alfe tice, meni i dan danas srce zaigra kad vidim cistu, lepu 159ku... Isto vazi i za 155/147/156...
A sto se Alfe tice, meni i dan danas srce zaigra kad vidim cistu, lepu 159ku... Isto vazi i za 155/147/156...
Meni se BMW 1 skroz dopada... Stari mi se nije svidjao, ali novi ooooo daaaaa... 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Markoni napisao:Koliko mi je gadna nova jedinica u bilo kojoj izvedbi......

Gadna je bre jedinica uzivo i na slici i u masti i kako god pozelis... Bas je gadna i veliko razocarenje pored onako lepog proslog modela.
Novu 3-ku jos nisam video,ali prosla restilizovana je nebo i zemlja u odnosu na nerestilizovanu koja je bila odvratna.
Ne vidim kako nova ne bi mogla da mi se svidi
Novu 3-ku jos nisam video,ali prosla restilizovana je nebo i zemlja u odnosu na nerestilizovanu koja je bila odvratna.
Ne vidim kako nova ne bi mogla da mi se svidi

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.