salim se, vozi i uzivaj
ps
ova svetlosiva mi je u salonu bila bas ruzna, a sad vidim da uopste nije losa
ili si ga ti slikao onako bas smekerski

RobiNS napisao:Misha će biti nezavisna komisija
![]()
Ja sam zadovoljan sa onim što imam.Sloba napisao:Haha, nezavisna.... Da neće možda i objektivan da bude?![]()
Vidiš a kada sam ja to napisao Sloba je rekao da preterujem i da grešim.Linebacker#58 napisao:Потрошња је јако задовољавајућа била, свеукупно 6.0 литара на 100 км, али сам неких 10-15 километара возио само у првој, у "стани крени" фазону, јер је на путу била језива гужва, тј веома дугачка колона која се померала 3 по 3 метра. Поред тога, неких 30 км само возио узбрдо низбрдо, са честим променама брзине, од 40 до 100.. Да сам возио само отвореним путем, не верујем да би трошио више од 4.5
Eh, prodavac da ti priča o manama, zato služe forumi...i stariji vlasnici....crni napisao:...video je on da se ja previse raspitujem o manama i ladno me izbegavao.
Sloba napisao:Ne može kapara da propadne. Mora da se vrati ako kupac odustane od kupovine jer nije legalna opcija u našem sistemu. Radim u trgovini i vidim da puno ljudi to još uvek ne zna.
kako ne bih idealizovao auto kad covek sa onog foruma kaze da je imao 20.000e u dzepu i krenuo da kupi bmw 1, a kupio sx4.RobiNS napisao:Eh, prodavac da ti priča o manama, zato služe forumi...i stariji vlasnici....crni napisao:...video je on da se ja previse raspitujem o manama i ladno me izbegavao.
Mene su jako interesovale kritike, ozbiljno sam shvatio mane pa sam se posle prijatno iznenadio...
a ti obrnuto, bio si zaljubljen - idealizovao si auto, a onda si se prizemljio....
...............................................
Misha temeljno analizira sve,voli dosta da napiše I fotka. Svi mi to iz nekog svog ugla...
![]()
meni je puno pomogao i mogu da računam na njega kad god mi nešto zatreba. Odgovara mi kad je neko pozitivan i raspoloženkad zna da uživa. On definitivno uživa u ovom autu - kao i ja, možda to malo iritira - oprostite nam
![]()
................................................
E sad ja malo što se tiče potrošnje, meni se kreće oko 6,5 (selo 8, selo-grad 5,2, grad 7) zimi nešto vise.
merenjem sa shvatio da komp laže, u početku (zimus) za 1litar a sada za 0,5, naime izmerio sam da je trošio 7 a prijavio 6,5 prosečnu![]()
kada sam išao do Subotice i nazad pisalo je 5,4da, vozim uglavnom kao penzioner