Znam da je dotični vozio sve i svašta preskupo, al zlatni krov RR-a mi je degutantan skoro ko bordo odelo. Ovakva odela sam poslednjih godina viđao jedino na trubačima. Uličnim trubačima.nuk napisao:Sto zse za odela bas i ne moze reci..
Egzotični automobili na našim ulicama
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ćuti Pajo, imao ja sličan sako pre 20 godina. Tada bilo moderno. 
... a i vukao je više u crveno
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Pa ovo je vec prava ljubav. Sa njim je od dvadesete godine 

Tad si bio mlad.methane.master napisao:Ćuti Pajo, imao ja sličan sako pre 20 godina. Tada bilo moderno.
Sent using Tapatalk

Ma koliko ja voleo i nosio jake boje za odela sam užasno konzervativan. Odela mogu da budu crna, sve nijanse sive i teget i nose se samo sa košuljama koje su u osnovi bele, eventualno svetlo plave. Sve ostale kombinacije mi nisu za odela.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Off topic
Auu pa ti ko da si iz IBM-a. Tamo postoje dve boje odela. Crna i tamno teget.
Da se vratim na temu... U prikazanom kontekstu, RR je ultra-seljana, a obzirom ko je u pitanju, ne iznenađuje.
Sent using Tapatalk
Auu pa ti ko da si iz IBM-a. Tamo postoje dve boje odela. Crna i tamno teget.

Da se vratim na temu... U prikazanom kontekstu, RR je ultra-seljana, a obzirom ko je u pitanju, ne iznenađuje.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- simke_08
- Pridružio se: 06 Mar 2013, 15:26
- Garaža: Megane 3 ph2 1.5dci, Qashqai+2 1.6dci, Zastava 750 LE
Ja sam pre par nedelja video najnoviji S8, vidim da ste u prethodnim postovima raspravljali. Inace je na MNE table, rekao bih PG... Crn, i izgleda ekstra, uocljiv je samo tako! Vozi ga neki biznismen oko 50 god ima.
Sto se tice Mice Megableja, video sam mu pre godinu-dve RR bordo ja msm sa zlatnim tad je bio BG UNI cini mi se.
Malo pre se vratih sa ortakove mature iz Hyatt-a i tamo videh lepa kola.
crni R8 mislim da je rentiran ali sam posle video da je na onom parkingu VIP da se tako izrazim, takodje videh i najnoviji RR Phantom ja mislim, crni sa sivim BG 235 SB isto mislim da je rent, onda MB CL 63 AMG crn BG 606 xx, i dva crna Golfa 5, jedan R32 a drugi GTI NS table, takodje i BMW 5 najnoviji mislim da je M5 ali nisam siguran pre bih rekao da je m optik, ima sive mat folije sa crnim felnama BG OO00 drugar ga poznaje pa ga cesto i u bloku vidjam. To je to za veceras 
Sto se tice Mice Megableja, video sam mu pre godinu-dve RR bordo ja msm sa zlatnim tad je bio BG UNI cini mi se.
Malo pre se vratih sa ortakove mature iz Hyatt-a i tamo videh lepa kola.

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Danas sam prvi put vidjeo novi Range Rover, auto sam vidjeo samo u prolazu i utisci su mi jako pozitivni
Jedva cekam da ga vidim opet, a posto je u komsiluku, ocekujem to ubrzo 

Ja cekam da stigne jedan Range u firmu pa ce biti i fotki ovde!
Zabavljaju se 7 godina ... Znaci od trenutka kada je ona (besplatno) upisala fakultet.DukeNS napisao:http://www.telegraf.rs/jetset/384632-oz ... -megatrend

Sto se RR-a tice,meni je on strava kao pojava.Istovremeno izgleda po malo konzervativno,ali i toliko markantno da bukvalno niko ne moze da ostane ravnodusan kada ga vidi.Maybach mi je u poredjenju s njim totalno bezlican.

Danas vidjen s8(D3 mislim da je) V10 na ceske table.Kakav brutalan zvuk ima.
Crveni Viper ponovo u centru Beograda

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
danas uslikah jednog gti-a koji se retko vidja i u nemackoj a kamo li kod nas, sve na njemu je originalno, novo ispolirano, hromirano, nema ama bas nikakve greske, jednostavno savrsenstvo, kao iz fabrike ali jos malo bolje tj. malo vise
VB registracija, gost iz banje

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
I samo jedna slika, i to slikana fiksnim telefonom? 

- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
jbg, vagen je to, dobro i ova jedna
salim se bio sam u prolazu, samo da kazem da je i unutra perverzija, sve u kozi, kadice neke, novopresvuceno sve, farovi hella providni, ma sve savrseno ko sto rekoh

salim se bio sam u prolazu, samo da kazem da je i unutra perverzija, sve u kozi, kadice neke, novopresvuceno sve, farovi hella providni, ma sve savrseno ko sto rekoh

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum