Suzuki SX4 - generalna tema
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Suzuki SX4 - generalna tema
A i realno gledano, landaranje prozora bi trebalo da bude uspesno kamuflirano bukom motora...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- RobiNS
- Pridružio se: 30 Dec 2012, 09:03
- Garaža: Vitara 2019 Premium 1.0, Yamaha X Max 125
Linebacker#58 napisao: ...Додао бих само још нешто, не бих да филозофирам ал ето... Уживајте у аутомобилу, ма који да је. Јер аутомобил није све у животу. Ако вам очајнички треба удобност, не тражите је у аутомобилу, сместите се са девојком/женом у удобан француски лежај, ако вам треба снага, не тражите је у моторима аутомобила већ у том истом кревету, а ако волите издржљивост, купите добар француски лежај. Аутомобил је за вожњу, нешто друго је за уживањеТо наравно не значи да не можете уживати И у аутомобилу (у недостатку фр.лежаја)

p.s. Bane Valjevo - ja sam vozio Getz-a 1.1 skoro 7 godina, uživao sam, odlično me služio

a kad se setim šta su mi za njega pričali, koreanac, plastika, skupi delovi, slab motor, ne može se lako prodati - prodao sam ga za 3 dana - putovao sam sa njim sa koferom gore I klimom..ne mogu sad da nahvatam one što su mu tražili manu...

Sada kada sam seo u SX - ovo je klasa vise... kako tek sad da ne budem zadovoljan

Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
ti si treci koga znam da je vozio getza, pretpostavljam nov, ali si prvi koji je zadovoljan
a vidim zadovoljan si i sa suzukijem
a vidim zadovoljan si i sa suzukijem
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Linebacker#58
- Pridružio se: 22 Maj 2013, 23:07
- Garaža: Suzuki SX4 1.6 2WD, Fiat Punto 55s
Хвала РобиНС
Ма, што људи воле да кажу - ново је ново
И не жалим се, за те паре, уверен сам да је куповина добра. Када бих за 10.400 могао да купим било шта ново, а да је боље од СХ4 (по неким мојим критеријумима), купио бих... Овако, нисам могао да му нађем такмаца за дату суму
А кад је мој пунтић могао да промени три власника, да пређе скоро 200.000 км, и да доживи 15 година вожње, а да иде као навијен и да је поуздан као да има 5 година, онда може и СХ4 да служи тако бар 10 година 

- RobiNS
Crni, Ja znam još četvoricu koji su vozili a neki još voze Getza I služi ih odlično, ja sam kupio nov I prodao ga sa 81.000 km, tako ću I ovoga kad doće vreme ako bog da zdravlja - staro za novo 
al ima ona stara Srpska reč "Hejter" - tu nema leka...
da ne spominjem novog Trabanta karavana iz '88 koliko sam bio srećan kada ga je matori kupio...

al ima ona stara Srpska reč "Hejter" - tu nema leka...

da ne spominjem novog Trabanta karavana iz '88 koliko sam bio srećan kada ga je matori kupio...
druze, nisam siguran da sam te razumeo 

-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kad imas zenu ne treba ti nista vise da bi uzivao.
U stvari, moze i ona da uziva umesto tebe.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
ima na radiju ono dugme za šteleovanje basa, visokih...ima na sebi oznaku note. e, u ponuđenim funkcijama za štelovanje ima i ALC (off-on). čemu to služi? nisma mogao da nađem u uputstvu.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Kako beše kaže ona stara Arapska poslovica: čovek doživi najveću sreću na leđima konja, grudima žene i stranicama knjige!
Svaka kupovina je i treba da bude sreća, pogotovo automobila jer se takve stvari ne kupuju svaki dan.
Svakom modelu se može nešto zameriti i svaki nas može razočarati ako pre kupovine ubedimo sebe da kupujemo svemirski brod umesto automobila.
Da sada kupujem auto sigurno bi to bio SX4, kao što sam zadovoljan ovim što imam jer ispunjava neke moje parametre i očekivanja.
Svaka kupovina je i treba da bude sreća, pogotovo automobila jer se takve stvari ne kupuju svaki dan.
Svakom modelu se može nešto zameriti i svaki nas može razočarati ako pre kupovine ubedimo sebe da kupujemo svemirski brod umesto automobila.
Da sada kupujem auto sigurno bi to bio SX4, kao što sam zadovoljan ovim što imam jer ispunjava neke moje parametre i očekivanja.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
ALC - "Automatic Level Control" - funkcija koja pojačava/smanjuje jačinu zvuka na radiu u zavisnosti od buke motora odnosno brzine kretanja automobila...crni napisao:ima na radiju ono dugme za šteleovanje basa, visokih...ima na sebi oznaku note. e, u ponuđenim funkcijama za štelovanje ima i ALC (off-on). čemu to služi? nisma mogao da nađem u uputstvu.
Pa to resava problem muzike na velikoj brzini !
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
To ima čak i Punto u varijanti sa fabričkim radiom, no kod mene neće da radi jer je prethodni vlasnik plejera "skinuo" onu CAN zaštitu / odnosno prekinuo komunikaciju uređaja sa računarom u autu... A bez toga ne može... 

- RobiNS
Da, to se odnosi samo na muziku sa CD-a, ne i na radio. Može se izabrati jedna od tri dinamike pojacavanja u odnosu na brzinu...
meni ima samo off i on
hvala sale, nisam imao pojma za tu foru
a sad pitanje za one sa krovnim koferima. šta se radi sa antenom kad se stavi kofer?

hvala sale, nisam imao pojma za tu foru
a sad pitanje za one sa krovnim koferima. šta se radi sa antenom kad se stavi kofer?
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- RobiNS
kažem ja da pričamo o različitim audio uređaima - već sam mislio da sam poblesaviocrni napisao:meni ima samo off i on![]()

pa ona ima zglob - možeš je spustiti prema krovucrni napisao:...šta se radi sa antenom kad se stavi kofer?