Ogi napisao:Hocu dobar internet, veliki ekran, ekstra slike itd.
Najbolji internet je preko Telenora
I moja preporuka za neki paket i telefon kod Telenora. Ako ništa drugo - imaju i free net i posle potrošenog paketa (istina sporo, ali ipak imaš nešto), pa nema dodatnih troškova i neugodnih iznenađenja na računu. Što se tiče telefona pogledaj Telenor Smart HD (Alcatel OT-995), ja sam stvarno zadovoljan sa njim. Jedina mana mu je loša kamerica, sve ostalo veoma dobro pa skoro i odlično. Možeš ga dobiti za vrlo razuman iznos/visinu mesečne pretplate...
Ne mogu da uzmem na rate ni u VIP ni uTelenoru, u VIP moram da budem korisnik 2 godine (?) da bih stekao to pravo a u Telenoru taj period je 6 meseci. Dakle, ostajem na Telekomu i gledajuci njihovu ponudu knjiga je spala na 2 slova, S2 Plus ili HTC One S. Preporuke?
Rodjeni burazer ima Ascend P1. Super telefoncic, ekran je predobar. Kamera je takodje dobra, blic odlican u mraku. Signal je dosta slab, bili smo skoro van Kg-a, meni je signal bio punj, on je jedva imao jednu crtu (na istoj smo mrezi). Vibracija me uzasava, jako lose odradjena. Zvuk je dosta slabiji u poredjenju sa S2 i One S. Kada bih ja birao, redosled bi bio sledeci HTC One S > Galaxy S2(+) > Huawei Ascend P1.
EDIT: HTC Ima jedan od najboljih Wi-Fi prijemnika, ni sa jednim drugim modelima, sem HTC-a, nisam imao wi-fi signal u dvoristu.
Obrati paznju da je to HTC One S u obogaljenoj varijanti iliti sa S3 chipset-om, a ne sa S4 Krait.
I takav je daleko od loseg, al' S4 je vise od 30-40% brzi (brzi je u vecini stvari i od Samsung Galaxy S3) i ima daleko bolju podrsku.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ogi napisao:N gledajuci njihovu ponudu knjiga je spala na 2 slova, S2 Plus ili HTC One S. Preporuke?
Ogi ova dva tel.ti se isplate izgleda vise kupiti za kesh ...S2+ je oko 210 e tj nudili su mi ih za taj iznos juce.
Doduse nisam ga kupio jer sam je odlucio za nexus ali da radi dosta brzo i da je dobar jeste.