Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Kuzmanovic napisao:Slobodno kaci i slike egzoticnih automobila. Naravno, ako ih slikas.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Xepoj87 napisao:Elise je bio ispod autokomande,ulica ispod duffa parkiran,video sam ga kada sam isao sa majstorem da provozamo auto...
A ovaj je parkiran ispred zgrade,tu lik zivi verovatno,bio je "kucno" obucen... Kod Mercedes Benz Klub Srbija u Dobropoljskoj...
Ima tu jos par zanimljivih automobila,ali nisam slikao...
Meni je zapao za oko C 350 CDI 4matic AMG
Trebao si spreda da ga slikas,vidjao sam ga par puta brutalan je!Xepoj87 napisao:Odem do servisa,a tamo svasta nesto,ali mi bilo glupo da slikam,pa sam samo X6m uslikao,on je bio malo dalje
Najcrnje od svega,ja cucnem da slikam,a vlasnik prodje pored mene da uzme nesto iz kola,nije me ni pogledao,valjda navikao![]()
To je oznaka AMG paketaNinnasims3 napisao:Xepoj87 napisao:Elise je bio ispod autokomande,ulica ispod duffa parkiran,video sam ga kada sam isao sa majstorem da provozamo auto...
A ovaj je parkiran ispred zgrade,tu lik zivi verovatno,bio je "kucno" obucen... Kod Mercedes Benz Klub Srbija u Dobropoljskoj...
Ima tu jos par zanimljivih automobila,ali nisam slikao...
Meni je zapao za oko C 350 CDI 4matic AMG
C 350 AMG? Za taj model jos nisam cula.Verovatno je imao onaj stiker ///AMG.
Xepoj87 napisao:To je oznaka AMG paketaNinnasims3 napisao: C 350 AMG? Za taj model jos nisam cula.Verovatno je imao onaj stiker ///AMG.
Kao M paket kod Bmw-a recimo.
Nije imao nalepljeno AMG,ali sam video da ima AMG paket![]()