Računari
Re: Računari
Ma ja za sve maltene koristim USB i SD, ali mi treba citac za neke drajvere koje moram sa diska da ubacim.
Имам једно потпитање...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja sam isto uzeo pre par godina, bio nešto jeftin, mislim da je Transcend u pitanju.
Uglavnom, odlično mi se pokazao, ne koristim ga baš često, ali radi odlično. Opet bi ga kupio, zatreba mi često.
Uglavnom, odlično mi se pokazao, ne koristim ga baš često, ali radi odlično. Opet bi ga kupio, zatreba mi često.
Posetite www.garaza.rs !
@trojanac
Ako sam dobro razumeo, često ti zatreba, ali ga ne koristiš često. Što znači i da nije nešto i da koristiš nešto drugo onda u većini slučajeva?
Ako sam dobro razumeo, često ti zatreba, ali ga ne koristiš često. Što znači i da nije nešto i da koristiš nešto drugo onda u većini slučajeva?

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
trojanac napisao: ne koristim ga baš često, ali radi odlično. Opet bi ga kupio, zatreba mi često.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Jel neko koristi hackintosh na nekom "starijem" računaru?
Instalirao sam ga na relativno novom računaru, koji i nije baš na listi kompatibilnih u potpunosti, ali može i radi. Nisam imao zvuk i morao sam grafiku da instaliram bolje drajvere, pošto je u pitanju bila ATI grafika.
Instalirao sam ga na relativno novom računaru, koji i nije baš na listi kompatibilnih u potpunosti, ali može i radi. Nisam imao zvuk i morao sam grafiku da instaliram bolje drajvere, pošto je u pitanju bila ATI grafika.
Za starije racunare je bolja varijanta xp brza verzija ili linux.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Imam problem sa yutorentom, kada pokusam da skinem nesto posle klika na download torent i pokretanje programa izbaci mi poruku
" The torrent you are trying to add is already in the list of torrents. do you want to load the trackers from it"
Posle klika na yes nista se ne desava, fajl se ne skida...ako neko zna resenje neka pomaze
pozz iz Slovenije
" The torrent you are trying to add is already in the list of torrents. do you want to load the trackers from it"
Posle klika na yes nista se ne desava, fajl se ne skida...ako neko zna resenje neka pomaze
pozz iz Slovenije

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
To znacinda jentaj torrent vec skidan tj. postojii u racunaru
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jel bi hteo neko da mi posalje na pm link za slidanje PS CS4?
Skinuo sam neki ali sam nesto zahebao i sad trazi licencu i bla bla
Skinuo sam neki ali sam nesto zahebao i sad trazi licencu i bla bla

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Sta god pokusam da skinem izbaci mi tu poruku..nuk napisao:To znacinda jentaj torrent vec skidan tj. postojii u racunaru
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Pokušaj sa F7, pa u Labels, možda je neki od torent fajlova tu ostao, ili u Hidden Label.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
ili tako ili "search" sa tacnim imenom fajla pa brisanje, negde postoji to je sigurno
- zezam krizu
- Pridružio se: 06 Sep 2012, 22:03
- Garaža: 207 1.4 HDi, Megane IV 1.3 TCe 140, Trafic III 1.6 dCi
Da li mozete da mi pomognete, treba mi neki program koji pusta video fajlove i slike kao acdsee, a kod acdsee-a mi se ne svidja sto pri pustanju klipa u punoj rezoluciji on pokazuje onaj meni sa premotavanje i zvuk, treba da danas pustim na koncertu KUD-a snimke i slike preko projektora tako da se uklapaju u program koncerta, tako da sve menjam na klik kada naidje sledeca tacka, a ne da pauziram ako bih koristio video klip i tako

probao sam i u acdsee-u da nadjem opciju da ovo sakrijem ali je nema

probao sam i u acdsee-u da nadjem opciju da ovo sakrijem ali je nema