Markoni napisao:Kad pominjaste Micro SIM, ja ne mogu da verujem da je ljudi u Telenoru nemaju. A prodaju telefone kod kojih se ona koristi. Kada sam uzeo One, poslase me na neki stand gde prodaju dodatnu opremu za telefone da mi iseku... Naravno isekla mi je kao nogama, sa nekom ocigledno tupom spravom, pa sam morao kod kuce da turpijam da legne kako treba... Kakva smo mi zemlja.
Kako mislis nemaju ? Ja znam da telenor izdaje micro sim otkad su se pojavili takvi telefoni ..
Po onome sto sam ja video (nova serija sa manje ostrim ivicama), a i citao na forumima (da ne bude da je samo do naseg falicnog trzista) nije bash reseno...
Ja sam se ubio 2+ meseca da nadjem sivi Z520 iliti S4 varijantu, ali bukvalno ubio i jeeeeedva nasao... Vredelo je truda
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Daj, ne zezajte... 3 meseca koristim crni One S, i do sad je zadobio samo jednu tackicu na poledjini od kljuca mojom nepaznjom. Ne koristim nikakve futrole, niti imam neku torbicu, non stop mi je u dzepu, ne pazim nesto preterano na njega, niti gledam gde ga spustam, a opet mu nije nista, kao nov. Ne verujem pljuvacima preko interneta uopste...
Ja sam uzimao ranije u Telenoru micro SIM za 6ocifreni broj, a pre neki dan sam uzeo nano SIM za isti taj 6ocifreni. Tako da jedino ako su mislili da trenutno nemaju...