Grčka
Re: Одг: Grčka
Od denara uvek mozete da kupite benzin koji je mnogo jeftiniji u mak nego u gr
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Re: Grčka
Sipaj na poslednjoj pumpi u Makedoniji, pre same granice. Najduže će ti potrajati. 
Prihvataju evro, kartice...

Prihvataju evro, kartice...
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Dajte neku preporuku za 3dnevni boravak na Sitoniji.
Koliko sam skontao, Sarti je odličan izbor, u NeosM ne vredi ići, o Vourvouru i Nikitiju nemam nikakve informacije... Da li neko ima predstavu koliko može da košta spavanje kad se ode na bum?
Nikad nisam bio na Sitoniji i svaka preporuka je dobrodošla

Koliko sam skontao, Sarti je odličan izbor, u NeosM ne vredi ići, o Vourvouru i Nikitiju nemam nikakve informacije... Da li neko ima predstavu koliko može da košta spavanje kad se ode na bum?
Nikad nisam bio na Sitoniji i svaka preporuka je dobrodošla

-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
ja bio na sitoniji prosle godine,lm mesto metamorfosis,ubija vetar koji pocinje da duva od deset ujutru do sest poopodne sa tim da je pik negde od Jedan do cetiri kada je bss iritantno.Eto,toliko.

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Mi smo 2011.letovali u Sartiju,pre podne je lepo i mirno bez vetra a po podne krene da pirka oko 16h ali je nama bilo prijatno. Zavisi u kom periodu letujete,krajem juna i pocetkom jula je idealno vreme. Vurvuru mi se nije svideo ali Kalamitsi je vec za preporuku. Malo mesto i plaza ali u blizini se nalaze prelepe plaze,pa je odlicna baza. Cene apartmana u Kalamitsiju su malo jace nego u Sartiju (20.06.-30.06 apartman je 35e po danu) Mi ove godine letujemo u Nikitiju na preporuku prijatelja. Mesto je malo,gradsku plaza nije losa i recimo nije velika guzva kao u Sartiju. U blizi se nalazi 10-tak lepih plaza a ni Karidi nisu daleko.
Nixa,kada krecete ?
Nixa,kada krecete ?
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Mi smo bili 2x u septembru i bilo nam je super. Vetric je pirkao samo popodne. 23. juna idemo opet pa cemo da vidimo kako cemo proci, ove godine je hladniji jun i more se jos nije ugrejalo. Smestili smo se na Paradiso plazu u Neosu, plan je da se pre podne svrckamo a popodne da koristimo prednost apartmana na solidnoj plazi.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Preporuka agencije, sa kojom sam radio, pre godinu-dve, bese Sarti In. To je bil smestaj i po mom ukusu, jer je bio noo, imao je krstenu tus kabinu i sl. Ipak nisam otisao.nixa napisao:Dajte neku preporuku za 3dnevni boravak na Sitoniji.![]()
Koliko sam skontao, Sarti je odličan izbor,
TT