Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
Re: Harp antene i njihov uticaj
Sto se tice HAARPA da bi se kontrolisala klima iznad nekog podrucja, nije neophodno da se antena nalazi na tom podrucju. Koliko je znam fora i jeste u tome da se sa Aljaske moze kontrolisati klima globalno.

What i do for the livin'? I live for the livin'.

http://www.kurir-info.rs/teorija-zavere ... nak-361783half man napisao:Jel ? Gde si citao ?Heinz napisao:Prošle godine je dokazano da nema tih antena kod nas.
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
A Kurir,njima ne mogu nista verovati   Toliko znaju da nalupaju samo da bi prodali tiraz..
  Toliko znaju da nalupaju samo da bi prodali tiraz..

Toliko znaju da nalupaju samo da bi prodali tiraz..
  Toliko znaju da nalupaju samo da bi prodali tiraz..- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Evo prošlu sredu sam otišao da obavim tehnički i registrujem kola i od gospođe koja radi tamo dobio sam gratis predavanje o HAARP antenama i njihovom dejstvu po Srbiji.  

Širim haos!

- half man
I sta kaze zena ? Ja sam gledao neku emisiju zabavnog karaktera ,bili su u nekom selu blizu kojeg su navodno postavljene te antene i ti mestani kazu da im se dogadjaju jako cudne stvari tipa udara grom stalno u istu kucu,covek pocinje da zaboravlja naglo i sta ti ja znam.. E sad da li se tripuju ili je stvarno tako ne znam,ali kontam da sigurno nesto postoji ..methane.master napisao:Evo prošlu sredu sam otišao da obavim tehnički i registrujem kola i od gospođe koja radi tamo dobio sam gratis predavanje o HAARP antenama i njihovom dejstvu po Srbiji.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Au, kakvo je ovo ispiranje mozga.  

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;

- half man
Jbg tako svasta nesto moze biti ispiranje mozga..bane valjevo napisao:Au, kakvo je ovo ispiranje mozga.
Kad nešto malo bolje razmislim i ja sam nešto počeo naglo da zaboravljam  

ftj napisao:Čitao sam da taj haarp tera žene da postanu seksualne robinje?!
methane.master napisao:Evo prošlu sredu sam otišao da obavim tehnički i registrujem kola i od gospođe koja radi tamo dobio sam gratis predavanje o HAARP antenama i njihovom dejstvu po Srbiji.
Možda je htela da i ti nju registruješ...
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Kažeš da ne veruješ Kuriru jer oni izmišljaju, a linkuješ tekst sa Pravde... Sjajan izbor!!!
Ovakvi tekstovi u novinama su se ranije mogli pročitati samo u Zoni Sumraka, ili Trećem Oku, međutim pojavom tabloidnog novinarstva, plasiraju se svakve gluposti. A i gluposti su previše slaba reč za ovo.

Ovakvi tekstovi u novinama su se ranije mogli pročitati samo u Zoni Sumraka, ili Trećem Oku, međutim pojavom tabloidnog novinarstva, plasiraju se svakve gluposti. A i gluposti su previše slaba reč za ovo.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nisam neki ljubitelj teorija zavere, a i sreća pa moj auto još uvek može regularno da prođe tehnički pregled, bez takvih intervencija.mr.Big napisao:Možda je htela da i ti nju registruješ...

Širim haos!

- half man
Nisam ni skontao da je sa Pravde,secam se da sam citao i na Blicu... Otkud znam,vidim samo nenormalne poremecaje klime ..

Re: Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
Kad sam bio dete takođe je bilo vrućina, ali umesto klime se išlo često na plac, na Dunav i bilo se metar dana na moru
Pošto klima nije bilo, nije ni bilo tako naglih promena toplote. Istina, nije bilo ni toliko gužvi u saobraćaju, tako da je fino moglo i da se vozi sa otvorenim prozorima. Mislim da nije toliko strašno koliko smo se razmazili. Problemi su glubalni, nisu lokalni, a Ameri su još najmanje pošteđeni kakve ih sve katastrofe sustižu, tako da ne verujem da nešto zlonamerno baš nama nameštaju vrućine - nemaju pametnija posla.
Prošlo leto sam bio u Saudijskoj Arabiji, e ono su vrućine. Ovo kod nas je smešno.
Tapatalk HD

Pošto klima nije bilo, nije ni bilo tako naglih promena toplote. Istina, nije bilo ni toliko gužvi u saobraćaju, tako da je fino moglo i da se vozi sa otvorenim prozorima. Mislim da nije toliko strašno koliko smo se razmazili. Problemi su glubalni, nisu lokalni, a Ameri su još najmanje pošteđeni kakve ih sve katastrofe sustižu, tako da ne verujem da nešto zlonamerno baš nama nameštaju vrućine - nemaju pametnija posla.
Prošlo leto sam bio u Saudijskoj Arabiji, e ono su vrućine. Ovo kod nas je smešno.
Tapatalk HD
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
Apropo toga, juce sam isao iz centra NS kuci, sto je da kazemo oko 2 km udaljeno, razlika u temp sigurno 3-5 stepeni. Samo to kada se uzme kao faktor, asfalt+beton, ili drvece i zelenilo vec cini razliku.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money