Jednog je dobio i Portugalski proizvodjac camaca "nelo" (i moj sponzor, njegove camce koristim i zato sam imao ranije nick nelo) kog sam dobio na koriscenje

Koristio sam ga malo, ali vise nego dovoljno da dam konacnu odluku bez trunke dileme:
Kao neko ko vozi sportski auto, koji je sve osim ekonomican i dosadan, reno twizija proglasavam SAVRSENIM!
Ono je takva milina voziti da ja ne mogu da opisem. Ima automatski menjac na dugme, samo napred i nazad, motor koji je na struju i moze da ide proverenih 85km/h, navodno kad se napuni baterija moze da predje 100km u savrsenim odnosno 80km realnim uslovima.
Toliko je mali i lep za voznju da ne mogu da vam opisem, ja sam ga koristio da se prisunjam drugovima na metar iza njih dok setaju i onda stisnem sirenu da ih uplasim

Cak mislim i da je cena od oko 7000e odlicna jer bih ga uvek pre uzeo nego smarta... Sve u svemu, toliko sam odusevljen automobilom da sam hteo da ga kupim, posle sam se malo ohladio tj urazumio, ali auto je savrsen stvarno (za grad naravno).
Slike cu okaciti kasnije, ja nemam nijednu ali je drug slikao pa kad mi posalje

Evo za sada s njegovog fejsbuka, ovde on vozi a ja sam iza