Zatamnjena stakla
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Zatamnjena stakla
A što nisu normalni?
Pa nije to toliko mnogo, istina da u Bg ima jeftinije kod proverenih ljudi, ali ima i za skuplje od toga, to zavisi od više stvari, al imaj u vidu da je tvoj auto karavan
Pa nije to toliko mnogo, istina da u Bg ima jeftinije kod proverenih ljudi, ali ima i za skuplje od toga, to zavisi od više stvari, al imaj u vidu da je tvoj auto karavan
pa ne znam, meni je to skupo s obzirom da je npr i manje mesto, i cena lokala i sve kad se uzme u obzir, trebalo bi da bude cena ako ne jeftinija nego u bg, onda barem ista.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Manja konkurencija - cena je veća.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Verovatno i manje posla...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Koliko mi se čini od grupnog zatamnjivanja nema ništa, pa bih da pripremim svog Maksu za predstojeće vrućine. Ivan iz Kumodraža je i dalje opcija br1?
Ko ima tel Jove iz Batajnice zamolio bih da mi prosledi, njegov kontakt nisam našao u ovoj temi.
Ko ima tel Jove iz Batajnice zamolio bih da mi prosledi, njegov kontakt nisam našao u ovoj temi.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Vlado, danas imam sastanak u vezi grupnog zatamnjivanja kod Jovana iz Batajnice. Pokušaću u ime kluba da ispregovaram što nižu cenu. Imaćemo konkretnu informaciju večeras, pa ću napisati šta, kako i koliko.
Posetite www.garaza.rs !
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Hvala trojanac, 'ajd onda da ne trčim pred rudu nego da vidim šta gazda Jova ima da ponudi 

There are 10 kinds of people in the world:
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Veliko izvinjenje što se čekalo 5 dana na informaciju, ali nisam hteo da pišem ništa dok ne budem imao definitivnu potvrdu svega što smo dogovorili.
Detaljnije o grupnom zatamnjivanju ovde... viewtopic.php?f=25&t=1901&p=166647#p166647
U nastavku teme opšta diskusija o zatamnjenim staklima, iskustva i preporuke.
Detaljnije o grupnom zatamnjivanju ovde... viewtopic.php?f=25&t=1901&p=166647#p166647
U nastavku teme opšta diskusija o zatamnjenim staklima, iskustva i preporuke.
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
LINK
Cena zatamnjivanja sa vaučerom(300RSD) je : za vozila sa 3 vrata: 60e, za vozila sa 5 vrata: 70e, za karavane: 90e.
Global, 7god garancije. Ne znam koliko je povoljno ili ne, ali eto jos jedne ponude, orijentaciono.
Nemam nikakvih iskustava sa njima, ali se pojavljuju po prihvatljivim cenama za sve radove na autu. Kakav je kvalitet? Ko zna, mozda samo hoce da se probiju niskom cenom, a mozda fusare...
Heinz je pitao za iskustva i niko nista ne rece.
Cena zatamnjivanja sa vaučerom(300RSD) je : za vozila sa 3 vrata: 60e, za vozila sa 5 vrata: 70e, za karavane: 90e.
Global, 7god garancije. Ne znam koliko je povoljno ili ne, ali eto jos jedne ponude, orijentaciono.
Nemam nikakvih iskustava sa njima, ali se pojavljuju po prihvatljivim cenama za sve radove na autu. Kakav je kvalitet? Ko zna, mozda samo hoce da se probiju niskom cenom, a mozda fusare...
Heinz je pitao za iskustva i niko nista ne rece.
Zatamnili smo Jazza kod Ivana u Kumodrazu, 80€.
Kako je zvezda upekla, moram nekako da se iskombinujem ovih dana da uradim stakla... Samo jos da vidim gde i koliko.
Juce sam video 607 sa 30% zatamnjenjem na svim staklima, jako lepo izgleda. Lomim se izmedju toga i 30% napred/50% pozadi...
Juce sam video 607 sa 30% zatamnjenjem na svim staklima, jako lepo izgleda. Lomim se izmedju toga i 30% napred/50% pozadi...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ja imam 30 i 50 i ne mogu da zamislim auto bez folija a bio sam protiv zatamljivanja iz nekih takozvanih građanskih razloga.
Krivo mi je što pozadi nisam zatamnio 100%.
Krivo mi je što pozadi nisam zatamnio 100%.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Žena je birala folije za Jazza, i napred je čini mi se 50% a pozadi 70%. Jazz inače ima svetlija stakla, tako da sad sa ovih 50% napred (znam da nije po zakonu) izgleda otprilike kao Fabia bez folija.
Koliko je žena bila protiv toga prethodne 2-3 godine, toliko se oduševljava ova 2-3 dana efektima. Ja ću pravo stanje znati od nedelje, u GR.
Koliko je žena bila protiv toga prethodne 2-3 godine, toliko se oduševljava ova 2-3 dana efektima. Ja ću pravo stanje znati od nedelje, u GR.
30/30 ili 50/50NexT napisao:Kako je zvezda upekla, moram nekako da se iskombinujem ovih dana da uradim stakla... Samo jos da vidim gde i koliko.