VW Golf VII

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
mirko alvirko
Reactions:
Pridružio se: 25 Dec 2012, 12:17
Garaža: Punto 1.2 classic dyn 2010

Re: VW Golf VII

Post od mirko alvirko »

I da ide uopste mi to nije bitno ,auto je miljama od fabije kao celina.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Jašta more. Nikako drugačije. Golf je to.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

mirko alvirko napisao:I da ide uopste mi to nije bitno ,auto je miljama od fabije kao celina.
Naravno, i treba da bude... Ali je zanimljivo citati komentare kako ide kao dizel ( u sta licno ne verujem al ajde, stvar je subjektivna ), a ne spomenuti potrosnju koja je verujem izuzetno mala.
Jos jedna stvar, jako je pohvalno moci tako zakazati probnu voznju, ne znam da li si imao neku protekciju, ali svakako svaka cast dileru...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Mislim da smo nasli novog kandidata za presretaca :kezo:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

^^ Kakav crni presretač, nije on ni do kolena Aurisu. :kezo:

No da manemo zezanje, drugar je radio test vožnju tog 1,2 TSI od 85 KS i utisci su više nego povoljni. Odličan kvalitet izrade. Jedino nije bio oduševljen sedištima. Sasvim lepa ubrzanja zbog malog turba takoreći trenutna. Za jednu ne preterano zahtevnu vožnju sasvim solidan izbor, čak obziram na cenu ozbiljan kadnidat za best-buy u klasi. Još ko voli VW... nema dalje. :djavo:
Širim haos!
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Danas sam sedeo u novoj oktaviji i mislim da je pre to bestbuy u klasi - 1.2 tsi 86 ks ambiente oprema i 13,524e. Drugar je hteo da uzme novog fokusa pa smo pre toga bili u grand motorsu i nakon posete škodi, fokus je ispao iz priče(on je čini mi se 13,000 za 1.6 benzin). Da ne bude da sam subjektivan on već 5 godina vozi fokusa(kupio novog) i njemu i meni je oktavija bila neuporedivo bolja nego novi fokus. Jednostavno celokupna ergonomija, kvalitet plastika, dugmići, sedišta, ponuda prostora, pa čak i eksterijer su na strani oktavije. Nije bilo mogućnosti test vožnje jer retardi iz autočačka nemaju nijedno test vozilo ali ako se vozi kao golf sedmica mislim da je stvarno dobra kupovina. Isto tako može se naručiti bilo koja dodatna oprema(rok isporuke 45 dana) iz cenovnika jer bukvalno nemaju nijedan sa tim motorom na lageru. U suštini ako se doda ista oprema koja je u golf klotari stiže se blizu cene golfa ali zato se dobija dosta više lima za te pare i skoro isti kvalitet. Iznenadilo me što se dobija rupa između zadnjih sedišta za dugačke terete(ko ide na skijanje ovo će ceniti) i generalno ogroman gepek koji se otvara kao hečbek(kao i svaka oktavija do sad doduše) pa je dosta praktičan.
Po defaultu se dobija manuelna klima ali sad su one kurble za rukovanje urađene isto kao climatronicu i uopšte nisam u početku provalio da je manuelna tako da ne vidim to kao neki veliki nedostatak. Od bitne opreme u ovom paketu fali mu kožni mf volan(250e), alu felne 16(295e) i metalik boja(330e) i to cenu penje na 14,399 eur što je u odnosu na golfa 1,500 eur manje.

Ako mod smatra da nije za ovu temu nek prebaci.
Korisnikov avatar
mirko alvirko
Reactions:

Post od mirko alvirko »

dragan napisao:
mirko alvirko napisao:I da ide uopste mi to nije bitno ,auto je miljama od fabije kao celina.
Naravno, i treba da bude... Ali je zanimljivo citati komentare kako ide kao dizel ( u sta licno ne verujem al ajde, stvar je subjektivna ), a ne spomenuti potrosnju koja je verujem izuzetno mala.
Jos jedna stvar, jako je pohvalno moci tako zakazati probnu voznju, ne znam da li si imao neku protekciju, ali svakako svaka cast dileru...
ide ta praksa vec godinu i duze za dolazak na adresu .Vrhunski je auto za svoju klasu ali trenutna cena od 17 i kusur ipak previsoka gledajuci focusa i ostalo
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Znate već da je napravljeno 30 miliona Golfova.

http://www.youtube.com/watch?v=wMk3EPUr ... r_embedded
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Malo je falilo da 30 milioniti bude beli R line :djavo:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

'Ste vid'li? Aplauz i marš nazad na arbeit. Kod nas bi slavili 3 dana. :djavo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Minimum :)
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Treba napraviti još 30 miliona...
Korisnikov avatar
mirko alvirko
Reactions:

Post od mirko alvirko »

Ima i preuvelicavanja sto se tice evaliteta G ..ali danas sam prosao pored jednog G 2 i bacio pogled na enerijer ..za godiste koje je prosto je neverovati kako izgledaju centralna tabla,i sedista ..na mome Fiatu od 3 godine sve je u losijem stanju -zbog jeftine plastike ,klimavih prekidaca..
Takve stvari odusevljavaju kod G ..u sedmici su oblozili prostor za sitnice u vratima ,i pregradi nema lupkanja novca i kljuceva..prekidaci na klik ..to su neke stvari u koje se ulaze ali ih ljudi podcenjuju
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Ajd sad priznaj da ti se dize na dvojku :)

Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Korisnikov avatar
mirko alvirko
Reactions:

Post od mirko alvirko »

Na scenic polovnjak iz pitaj boga kog uvoza vise ..sreca moja nemam problema s tim..Pozdrav
Odgovori