Sent using Tapatalk
Super ti je mačkica!Grujic napisao:Da se zapljunem i ja![]()
Po mom iskustvu, mužjaci mnogo češće skaču u krilo da se maze, ženke jako retko. Pogotovo što ima gene plave ruske - te mačke su naizgled hladne, ali u suštini jako privržene i nežne prema osobama sa kojima žive.Grujic napisao:Kao mačka je ok, dobra je, nije agresivna al nije mnogo mazna, tj mazi se ovako u prolazu baš dosta, al neće u krilo ni mrtva.
Haha, tako sam i ja mislio do pre 15-tak godina, dok u kući nismo usvojili mačku.pedja napisao: Macke su za mene zivotinje koje gledaju svoja pokvarena posla i ne treba ih dirati. Gotivim ih, ne bih imao nista protiv macke u kuci, ali sam svestan njihovog nacina funkcionisanja. Vrlo su proracunate i sve sto rade, rade samo zbog koristi. Macka se mazi
Mogu da potvrdim sve ovo!Grujic napisao:Pa ne slažem se skroz
Na ličnom primeru mogu da kažem da je povezanost mačke i vlasnika veća nego što se priča... To za maženje i igru jeste tačno, al je to sporedno...
Recimo mačka tačno zna kako se osećaš i bude uz tebe ako ti je potrebno.
Kad sam spremao prijemni za fax, i ono standardno nervoza stres, ona je stalno bila u mojoj sobi i pored mene. Inače nije toliko već je svuda po stanu, al u to vreme je baš bila stalno sa mnom.
Kad je ćale bio bolestan, i zbog bolova nije spavao noćima pa je i šetao po zgradi stalno je bila uz njega ko kuče. Jednostavno oseti kada je potrebna podrška, i koliko god bilo smešno to dosta znači