2013 Toyota RAV4
Re: 2013 Toyota RAV4
Pa na to sam i mislio, sve je digitalno osim podešavanja temperature a to može da bude i prednost zbog brzine. Nisam napisao da nije automatska.
A inače, meni se izgled Rav-a uopšte ne sviđa, kao da je 5 nezavisnih dizajnera kreiralo po jedan deo auta nezavisno od drugih, a posle je to spojeno u jednu neskladnu celinu.
A inače, meni se izgled Rav-a uopšte ne sviđa, kao da je 5 nezavisnih dizajnera kreiralo po jedan deo auta nezavisno od drugih, a posle je to spojeno u jednu neskladnu celinu.
Meni se svidja, mada mislim da kod njega zavisi dosta od boje i spoljasnjeg paketa opreme da bi dosle do izrazaja ove istripovane linije
Pa u tome je stvar,digitalno je i to,samo nije na standardno dugme,nego prekidace koju su smesteni u tockic,te zavisno na koju stranu vrtis,on ih stalno stiska i povecava/smanjuje temperaturu...Woodoo napisao:Pa na to sam i mislio, sve je digitalno osim podešavanja temperature a to može da bude i prednost zbog brzine. Nisam napisao da nije automatska.
Tako je i na Mercedesu,tamo cak i ne pise temperatura na displayu,vec pali diodice na svakom polustepenu...
A sama automatska klima mora biti digitalna,u smislu da radi na elektroniku,a ne kao manuelna na klapne,pa koliko je koja otvorena,toliko hladno/toplo duva...
Dacia recimo nema uopste automatsku klimu,vec samo onu manuelnu sto je dole prikazana...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa da, nisam se dobro izrazio, a bas iz tih razloga koje si napisao mislim da Day Walker trazi dlaku u jajetu.
To stoji,klimi nista ne fali 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Aman ljudi ruzna je... Zar je toliko tesko da shvatite poentu mog posta?
Dati 30k eura i gledati je tako ogavnu.. ma bljak....

Dati 30k eura i gledati je tako ogavnu.. ma bljak....
Brzine idu u H-a !!!

Ukusi su različiti, meni su ružnije komande klime u Astri.
- Day Walker
Bas si Astru nasao ka primer
Ako ti je lepse, drago mi je... Izvini za uvredu...
Samo poradi na ukusima

Ako ti je lepse, drago mi je... Izvini za uvredu...

Samo poradi na ukusima

Brzine idu u H-a !!!

U istom upisu se izvinjavaš i vređaš. 
Naravno da ću da poredim Astru, a kompliment je kad vozač Opela komentariše nečiji ukus.

Naravno da ću da poredim Astru, a kompliment je kad vozač Opela komentariše nečiji ukus.
- Day Walker
Naravno, posto mi sto vozimo Opel smo seljaci i oremo njive, a istim prevozimo i krompir..
Sta ocekujes od nas? Da budemo gospoda sa ukusom?

Sta ocekujes od nas? Da budemo gospoda sa ukusom?

Brzine idu u H-a !!!

Ja to nisam napisao ali ako imaš takvo mišljenje o sebi meni ne smeta.
Tvoje mišljenje o komandama klime je individualno, a astra daleko od auta koji je reper za dizajn.
Tvoje mišljenje o komandama klime je individualno, a astra daleko od auta koji je reper za dizajn.
Meni je gadan ovaj enterijer. Cak centralna konzola ima offset, ekran nije na sredini vec na strani vozaca. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Day Walker
Ti si verujem neki dizajner koji moze da da svoj sud o tome?Woodoo napisao:Ja to nisam napisao ali ako imaš takvo mišljenje o sebi meni ne smeta.
Ajde bre molim te, komplekse leci na drugim temama, a ne napadaj pojedince zbog svojih frustracija..
Da sam te uvredio ili nesto pa da razumem... Ali taj stav i napad mi nije jasan.. zaista..

Brzine idu u H-a !!!

I moje misljenje je individualno, a ja te nisam uvredio. To sto trazis dlaku u jajetu i nameces svoje misljenje kao jedino ispravno vise govori o tvojim kompleksima.
Ne znam zasto imas problem ako se neko ne slaze sa tobom?
Ne znam zasto imas problem ako se neko ne slaze sa tobom?
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Danas sam se kratko vozio iza jedne bele i mogu vam reci da mi je zadnji kraj odvratan. Nisam uspeo da osmekam ostatak vozila, ali ovo sto sam video mi mirise na slabu prodaju u Evropi...